сряда, 1 юни 2011 г.

СлингПлаиер за Гоогле ТВ задиркивали на видео, Бета Програм се отвара ускоро

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/31/slingplayer-for-google-tv-teased-on-video-beta-program-opens-up/:

Добили смо наговештај жеља хитнути да дозволи корисницима ухвати своје видео стреам директно на ТВ без кутијицу приликом ЦЕС-у 2010, а сада их је видео фирме покажете своју СлингПлаиер повезаних уређаја за апликацију на Гоогле-у ТВ-у. Ми смо ухватили АА приказа на ЦЕС-у почетком ове године , али заинтересовани Слингбок власници (соло и ПРО ХД кутије само као мобилни апликације ) може да се пријавите за предстојећи бета верзију линк испод. Најинтересантнија развој, међутим, је да изгледа да је веб апликација и вероватно ради на Фласх. То значи да хитнути неће морати да чекају Андроид Маркет да се отвори на Гоогле-у да се котрља ТВ-ово, а то може да омогући лако портинг на друге платформе са уграђеним ТВ-прегледач који подржава фласх као што су Самсунг Смарт хуб . Такође, није изгубио у тренутку је способност за Гоогле ТВ Схов неких потенцијалних, јер је очајнички потребна за списак ствари које се заиста може добро да придобије више пажње него листа ствари које је блокиран од чињења .

СлингПлаиер за Гоогле ТВ задиркивали на видео, Бета Програм отвара ускоро првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 31. мај 2011 18:07:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце СлингПлаиер за Гоогле ТВ Бета , ИоуТубе | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар