сряда, 1 юни 2011 г.

Роботи мајстор деликатна уметности жонглирања, припрема за колеџ кловн (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/01/robots-master-delicate-art-of-juggling-prep-for-clown-college/:

Жонглерство Провајдер

Да се не надмашила својим лети рођака , неки мање мобилних ботови преузимају изазов жонглирања. Након паузе ћете наћи пар Видс, укључујући и један карактерише стварање из Чешке техничком институту у Прагу који може да покрене пет лопти између две "руке" са Аиде за велике брзине за праћење камера. Други снимак звезде "Слепи Југглер," нешто импресивна машина која нема сензоре или камера. Уместо тога, она се ослања на механичке повратне информације и неке фенси математике за контролу путање лопте и држите га ваздуху. Слепи Југглер дебитовао давне 2009, али креатори Филип Реист и Рафаело Д'Андреа представио занимљив боре за верзију 2,0 окретањем целу ствар у клатно које пролази лопту себи. Јасно је, следећи корак је лице боје и црвене, пена носеве - доноси наш највећи мокрење у кревету ноћи страх за живот.

Наставити читање Роботи мајстор деликатна уметности жонглирања, припрема за колеџ кловн (видео)

Роботи мајстор деликатна уметности жонглирања, припрема за колеџ кловн (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 01 Маи 2011 01:04:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ИЕЕЕ Спецтрум | Соурце Слепи Југглер , чешки технички институт у Прагу | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар