сряда, 1 юни 2011 г.

Року доноси Цасуал Гаминг својим платформу интернет ТВ почиње са Љут Птице овог лета

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/01/roku-brings-casual-gaming-to-its-internet-tv-platform-starting/:
Року је линија кутије су дошли дуг пут од тога користи само за стримовање Нетфликс, а сада компанија је објавила план да преузме своје таленте за необавезно играње. Наравно, прва апликација из капије овог лета ће бити невероватно популарна и све свеприсутни Ангри птица . Не постоји много детаља на располагању још и док смо рекли гаминг искуство ће бити доступан на нови играч покретања овог лета, без обзира да ли постојећи Року хардвера ће добити све игре радњу остаје да се види. Року директор Ентони Дрво је веома узбуђен због игре компаније перспективе рекавши: "Као што смо били први да омогући Нетфликс да ток одмах на ТВ, ми намеравамо да буде катализатор за трансформацију начин на који људи играју необавезно игре-почев од Љут Птице- на највећем екрану у кући ". Док ми не би кладити против Лакташа медија Стреамер кафу, то може бити мало теже да се такмичи са Ксбок 360, ПС3 и све што Нинтендо је у рукаву на свом матерњем тркалиште.

Наставити читање Року доноси Цасуал Гаминг својим ТВ платформа Интернет почиње са Љут Птице овог лета

Року доноси Цасуал Гаминг својим ТВ платформа Интернет почиње са Љут Птице овог лета првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 01 Маи 2011 01:27:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар