сряда, 1 юни 2011 г.

ИоуТубе, Мирамак споразум значи Нетфликс, ИоуТубе и плус додај Петпарачке приче и још много тога од данас

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/01/hulu-miramax-deal-means-netflix-hulu-plus-both-add-pulp-fictio/:
Према блогу и саопштење за штампу (после паузе) ИоуТубе доноси Мирамак Филмс својим слободним и плаћене ИоуТубе плус услуге. Ово је такође истог дана Мирамакс посао удараца у за Нетфликс , па су управо додали значајне филмове, укључујући службенике, Свингерс, Баскуиат, Врана и Ресервоир Догс. Мирамак филмове на ИоуТубе плус су представљени без реклама и у ХД, баш као на Нетфликс Гледајте тренутно, и оба се појављују да имају исти избор на располагању, иако је једна негативна страна ефекат паритет је да ни има опција затворена натписа на стреаминг за било који од њих. Једина разлика до сада? Ускоро, ИоуТубе ће понудити ротације од 15 Мирамакс филмова месечно кроз Хулу.цом за ад-подржава гледање. Иако смо сигурни да неке ће сачекати Мирамакс да раде преко својих Блу-раи издање заостатка (генерални директор Мајк Језик је о томе , мада ми још увек немамо датум за Петпарачке приче ) да је добро да се одједном видим каталог који је био закључан, због чека продају Студио одједном постали доступни кроз толико кућа.

Наставити читање ИоуТубе, Мирамакс споразум значи Нетфликс, ИоуТубе и плус додај Петпарачке приче и још много тога од данас

ИоуТубе, Мирамак споразум значи Нетфликс, ИоуТубе и плус додај Петпарачке приче и више од данас је првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 01 Маи 2011 12:49:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ИоуТубе блог , Мирамак блог | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар