сряда, 1 юни 2011 г.

БМВ, Порше, други најављују подршку за ЕВ умрежавање ХомеПлуг'с спецификације

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/01/bmw-porsche-others-announce-support-for-homeplugs-ev-networki/:
ХомеПлуг Поверлине алијанса је већ жели да се привезати целу домаћинство на Интернет, и убрзо може да прошири свој домет у гаражи, као добро. На Цомпутеку данас, компанија је објавила да је Ауди, БМВ, Дајмлер, Порсцхе и Волксваген су све договорили да подрже своје ХомеПлуг Зелена ПХИ (ГП) технологију као ев прикључак за пуњење избора. Умрежавање спецификације ће омогућити електричних аутомобила власнике да повежу своје додатке за Смарт Грид преко истог порта користи за пуњење својих батерија, отварање нових, Поверлине на бази могућности. Када ваш ЕВ куке до мрежу, можда ће бити у стању да спроведе провере система у реалном времену, на пример, или обезбеди тренутни повратне информације о перформансама или стање батерије. Мале снаге ГП спецификације биће интероперабилне са предстојећег ХомеПлуг АВ2 спецификације , мада још увек није јасно када можемо очекивати да видимо у Немачкој аутомобила се укључују у производњу. Зип прошлости пауза за пуну ПР-ом.

Наставити читање БМВ, Порше, други најављују подршку за ЕВ умрежавање ХомеПлуг'с спецификације

БМВ, Порше, други најављују подршку за ЕВ умрежавање ХомеПлуг'с Спец првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 01 Маи 2011 14:50:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк СласхГеар | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар