сряда, 1 юни 2011 г.

Опасност је неоригиналан Хиптоп јењава / Сидекицк је овде да остане

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/31/dangers-iconic-hiptop-fades-away-the-sidekick-is-here-to-stay/:
На прелазу миленијума, три мушкарца формирана Опасност Инцорпоратед, који је на стварање смарт телефон савршено позициониран за своје време. Ти људи на крају завршио на Гоогле ... након што је један од њих основао Андроид . Али, шта је било са Т-Мобиле Сидекицк, њихов модеран окретање телефона? Након славни живот испуњен славу , богатство и неуспех , Хиптоп испунила своје крају данас. Данас, Мицрософт и Т-Мобиле ће искључити опасност сервере за добро , остављајући постојеће телефоне без Пусх е-маил и цлоуд сервисе да када их неопходан за тинејџере, твеенс и пословни који су их користили из дана у дан - напуштање Андроид погон Сидекицк 4Г за вентилатор жар остатка бренда. Придружите нам се, након паузе за кратак видео запис прослави поп културе Опасност је појава, а глава на преко Гееквире се за кратку историју неоригиналан уређаја. Сада, ако ћете Извините нас, ми имамо мало воде у нашем оку.

Наставити читање Опасност је неоригиналан Хиптоп јењава / Сидекицк је овде да остане

Опасност је неоригиналан Хиптоп јењава / Сидекицк је ту да остане првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 31. мај 2011 17:42:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар