четвъртък, 4 август 2011 г.

НАСА је објавила откриће Слана вода на Марсу <wbr> ... Можда

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Cez7p3YLnrU/NASA-Announces-Discovery-of-Salty-Water-On-Marsnobr-wbrnobr-Maybe:
Обећао мистерија Данашња најава НАСА је коначно учињен: дотанцохен пише "НАСА орбитера је пронашао могуће доказе за воду на површини Марса која протиче сезонски вода вероватно ће бити слано, у складу са сланим Марсовог окружења.." Додаје анонимни читалац: "Тамне, прстима као што је функција појави и прошири доле неке марсовске падинама током касног пролећа до лета, бледи у зимском периоду, а повратак током следећег пролећа, НАСА, каже, и поновио запажања су пратили сезонске промене у овим понављају функције на неколико стрме падине у средње географске ширине и јужне хемисфере Марса. " Можете наћи више на тврдио наћи у НАСА ТВ-у.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Ксамарин Први моно штампу - Доказ живота!

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0wwRgv7dsTc/Xamarins-First-Mono-Release---Proof-of-Life:
микејук пише "Након удара се на своје бивше Моно тима, сада реконституисани као Ксамарин, управо је издала свој први издање Моно Ово је у суштини мањи издање са доста исправки грешака, али то је доказ живота Моно пројекат након што је. опала за Аттацхмате ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нокиа Н9 одбројавање страна иде уживо, 49 дана да покрену?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/04/nokia-n9-countdown-page-goes-live-49-days-to-launch/:
Гоогле овлашћења незгодан ПР превода можда имају право је на МееГо -новац, судећи по овој цоутдовн страницу за Н9 . Шведски сајт, који је управо отишао живе данас, је почела своје 49 дана и бројање пузања до евентуалног Горрила стакла-одевен телефона у иностранству деби. Раније бих смо чули шапат предстојеће 15. септембра издање везан за дворишту ОЕМ, али ми ћемо погрешити на страни званичног лансирања Нокиа сат. Главе до извора да гледа ову очаравајућу задиркивао времена откуцава стране.

[Хвала свима који су послали ово у]

Нокиа Н9 одбројавање страна иде уживо, 49 дана да покрене? првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 04 Апр 2011 15:27:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Нокиа | Емаил тхис | Цомментс

Саудијска Арабија Изградња највише зграде на свету

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/u6M-GAoPCss/Saudi-Arabia-Constructing-Worlds-Tallest-Building:
кклеинер пише "1.000 метара, односно 3.280 метара То је две трећине километар.. Када Краљевине кула је изграђена на периферији Џеди, Саудијска Арабија не само да ће постати највиша зграда на свету, то ће разбити старе рекорд Укупни трошкови за торањ је око 1,2 милијарде долара Поседује Фоур Сеасонс Хотел, Четири годишња доба сервисиран станове, луксузне Цондоминиумс, врхунски канцеларијски простор и највиши опсерваторија на свету.. ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Ретке Земље депозита откривен у САД

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/u_l8O2PMsKk/Rare-Earth-Deposit-Discovered-In-US:
с31523 пише "Са Кини има 97% тржишног удела елемената ретких земаља, многе земље су нервозни о могућности да се залихе од кључних елемената потребних за хигх-тецх опрему Квантна Ретке Земље Развој Цорп је известио да су открили потенцијал огроман. извор елемената ретких земаља, право у средини САД Док УСГС извештава да САД има око 13 милиона метричких тона на располагању за рударство (око 1 / 3 од Кине резерви), проналажење другог редовног извора је пресудан за глобалну стабилност. потенцијал приноса депозита, налазе у Небраски, може бити највећи извор свету за ниобијума и другим ретким земним елементи Да ли је ово следећа Голд Русх. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Прича Иза најновије Реформа патената

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sPuVck9EYDU/The-Story-Behind-Recent-Patent-Reform:
рмстар пише "У чланку под насловом" Споилсмен: Како Конгрес Оштећен Реформа патената, "Хафингтон Пост новинар Зак Картер се осврнемо на причу иза недавних напора Реформа патената је занимљив и застрашујуће у обзир колико сломљена законодавни процес. је када је у питању интелектуалне својине ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Смарт електричну мрежу Може искалити пустош на себе

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1Ggm9ZtqGs4/Smart-Power-Grid-Could-Wreak-Havoc-On-Itself:
МрСеб пише "Паметна електричне мреже за праћење који вам омогућава да изаберете тачан најјефтинији пут да покренете машину за прање судова или пуните електрични аутомобил може ставити превише моћи (да тако кажем) у рукама потрошача, према новом истраживању истраживачи са МИТ. кажу да би кориснике који примају минут по минут информације о ценама циклуса офф-пеак повер користе брже него што може комуналије калем своје електране Другим речима, то је у реду ако сте једина особа пуни Цхеви Волт на 2 сата ујутру у. ујутру, али ако цео град она ради управо исто време ... неће бити проблема. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Стенфорд &quot;Увод у АУ &#39;Курс Понуђена Бесплатне Онлине

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xQv3G8GcAHg/Stanford-Intro-To-AI-Course-Offered-Free-Online:
Анонимни читалац пише ", ИЕЕЕ Спецтрум извештава да Стенфорд ЦС221 наравно" Увод у вештачку интелигенцију 'ће бити понуђен онлине бесплатно Свако може пријавити и да, наравно, заједно са неколико стотина Стенфорд недипломираних.. Инструктори су Себастијан Тхрун, познат по својој само-вожње аутомобила, као и Питер Норвиг, директор истраживања на Гоогле онлине студенти ће заиста морати да уради све исто радити као Стенфорд студенти ће бити најмање 10 сати недељно студирања, уз недељни оцењује домаће задатке. и. средњорочне и завршне испите. инструктори, који ће бити доступан да одговори на питања, да ли ће издати сертификат за оне који заврше курс, заједно са завршног разреда који се може упоредити са разреда Стенфорд студената, наравно, који ће трајати. 10 недеља, почиње 2. октобра, као и онлине упис је отворен. " На питање како ће се бавити десет хиљада студената, професора Тхрун одговорио: "Ми ћемо користити нешто слично Гоогле Уредник како би били сигурни Петра и ја одговорити најхитније питања Наша хипотеза је да чак иу класи од 10.000, има само. бити фиксан број стварно занимљивих питања (као што је 15 недељно) Постоје средства да их пронађу.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Орацле Јава Политике уништавају заједнице

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-gtJVZBloX0/Oracles-Java-Policies-Are-Destroying-the-Community:
снидек пише "Нил МцАллистер види Орацле-ов бугги Јава СЕ 7 Релеасе јер је само најновији погрешан корак у монтирање литанију лошег понашања" Ко је био први да упозори Јава заједници. Апацхе Фондација О, иронија То је иста Апацхе.. фондације која је дао оставку из Јаве заједнице одбора Процес извршне власти у знак протеста након Орацле-у више наврата одбијао да да је приступ Јава технологија комплет компатибилности ", МцАллистер пише." Чини се да компаније Орацле бих ништа боље него да Стомп Апацхе и њене отвореног кода Јаве напоре очисти постојања. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ДОС-а, Бацкдоор, а ускршње јаје налази у Сиеменс С7

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/I83EdHNOOtY/DOS-Backdoor-and-Easter-Egg-Found-In-Siemens-S7:
цхицксдадди пише са пост у претња порука. Од чланак: "Дилон Бересфорд се користи презентација на Блацк Хат Брифинг у среду на детаље који утичу на више рањивости софтвера индустријске контролере Сиеменс, укључујући и озбиљне даљински злоупотребити дениал оф сервице рањивости, више хард-кодираних административне лозинке, па чак и Еастер Егг Програм сахрањен у код који ради индустријске машине широм света у интервјуу уторак увече. Бересфорд рекао је да је пријавио 18 одвојена питања за Сиеменс и званичницима ИЦС ЦЕРТ-у, рачунар Емергенци Респонсе тима за индустријске контроле сектора. Сименс је рекао да је припремио закрпу за неке од рупа, укључујући ону која ће омогућити удаљеном нападачу да стекне административну контролу над машине контролишу одређене моделе својих Корак 7 индустријски софтвер за контролу. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Орацле Јава политика уништавају заједнице

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tf9urh4wiAs/Oracles-Java-Polices-Are-Destroying-the-Community:
снидек пише "Нил МцАллистер види Орацле-ов бугги Јава СЕ 7 Релеасе јер је само најновији погрешан корак у монтирање литанију лошег понашања" Ко је био први да упозори Јава заједници. Апацхе Фондација О, иронија То је иста Апацхе.. фондације која је дао оставку из Јаве заједнице одбора Процес извршне власти у знак протеста након Орацле-у више наврата одбијао да да је приступ Јава технологија комплет компатибилности ", МцАллистер пише." Чини се да компаније Орацле бих ништа боље него да Стомп Апацхе и њене отвореног кода Јаве напоре очисти постојања. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.