четвъртък, 4 август 2011 г.

аппМоби КСДК пружа бесплатне платформи дев околине на Цхроме Веб Сторе

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/04/appmobi-xdk-delivers-free-cross-platform-dev-environment-to-chro/:
Цхроме Веб Сторе поздравио нову долазак данас, а то иде по имену аппМоби КСДК. Док је додатак намењен недвосмислено на програмере, то је у потпуности бесплатан и паковања сасвим доози - крст-платформа ХТМЛ5 за развој софтвера из веб претраживача. Као што можете очекивати, алат је савршен за прављење апликација за рад у програму Гоогле Цхроме, али се то ... то је такође у стању да ствара матерњег апликација за подношење Аппле Апп Сторе- а Андроид Маркет . Као и свака надлежна развојно окружење, поседује комплетан сет за алатке за отклањање грешака, уз могућност да тестирате своје апликације путем на екрану емулација и директно са циљним уређајем. Хардвер интеграција се врши помоћу ЈаваСкрипт хардвера апстракције, која омогућава приступ камери, ГПС акцелерометар, и слично. Даље, платформа поседује пуну компатибилност са ПхонеГап , што значи да можете лако транзиције ако имате пројекат у дела. Ако сте већ упецан, будите сигурни да проверите за односе са јавношћу, након паузе, која описује такве посластице као у апликацији куповини и сигуран аутентикацију корисника, који су могуће са аппМоби је облак услуге.

Наставити читање аппМоби КСДК пружа бесплатне платформи дев околине на Цхроме Веб Сторе

аппМоби КСДК пружа бесплатне платформи дев околине на Цхроме Веб Сторе првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 04 Апр 2011 01:34:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Хром Веб Сторе | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар