четвъртък, 4 август 2011 г.

Нокиа Н8 се користи за снимање највећи светски стоп-мотион филма, "Гулпс" одустали од такмичења (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/04/nokia-n8-used-to-shoot-worlds-largest-stop-motion-film-gulps/:
У данашњем брзо развија тржишту смарт телефона, Нокиа Н8 изгледа готово ... стари. Али, ако постоји било сумње да је камера још увек златну медаљу-шампион гомила ", Гулп" ће затворити до критичара. Видео видите доле је светски највећи стоп-мотион филм , снимљен на плажи у Јужном Велсу користећи нико други до чувени телефона од 12 мегапиксела сензор. Ок, то није у потпуности тачно, то је заправо учињено на три од њих, а не само један, уз помоћ масовно висок кран да их подигну. Све што видите у покретом - укључујући рибар и чамац - је у природној величини, а највеће сцени обухвата преко 11.000 квадратних метара. Сумо Наука производње, у свим својим 90-други славу, спреман је за ваше задовољство гледања испод, као што је кратак документарни филм објашњавајући како је све отишао. Сигурно, или сте ће пожуду након Н8 још једном, или заклињу се да никад на пецање поново.

Наставити читање Нокиа Н8 се користи за снимање највећи светски стоп-мотион филма, "Гулпс" одустали од такмичења (видео запис)

Нокиа Н8 се користи за снимање највећи светски стоп-мотион филма, "Гулпс" одустали од такмичења (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 04 Апр 2011 00:10:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Гизмодо | извор БуззФеед | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар