четвъртък, 4 август 2011 г.

Виргин Медиа да избаце бесплатне ВиФи у Лондону, пропалице са иПад радују

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/03/virgin-media-to-roll-out-free-wifi-in-london-bums-with-ipads-re/:
Фенси неке бесплатне општинских ВиФи , Лондону? Да, знамо, служба је обећао неколико пута пре него што , али то није заустављање Виргин Медиа из њега дајући Ол 'колеџ покушати. У свом обраћању инвеститорима, генерални директор Нил Беркетт најавио планове за пиггибацк услугу бесплатно на постојеће кабловске бацкхаул "у не тако далекој будућности", подупирачи до јаз оставио непоуздане оператера 3Г покривеност. Чини се мрежни кабл медијски конгломерат у води углавном мировања у току дана - што је чињеница откривена у току прошле недеље зарада позив - и са само четири одсто удела на тржишту, Девица би сигурно руковање екстра саобраћај. Овај потез је директно пуцали на БТ је слично, иако делимично слободне понуду, и да ће обезбедити преузимање брзине 0.5Мбпс широј јавности, са заиста изузетним 10Мбпс резервисан за сопствене компаније Интернет претплатника. Али не очекујте то проширење пословања разбити Богородице банке, кошта само "неколико милиона фунти," ово бесплатне задужен ВиФи мреже само кап у своја два тона кофу. Све што је остало је неколико попустљива клима главом од савета града и да Лондона могу да се носе са најновијим ТОВИЕ драму где год да идете.

Виргин Медиа да избаце бесплатне ВиФи у Лондону, пропалице са иПад радују првобитно појавио на Енгадгет он Сун, 03 Апр 2011 20:12:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Телеграф | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар