четвъртък, 4 август 2011 г.

(Оснивач прича) Тхриллист је Бен Лерер о куповини Купци и иде против Гроупон

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/1fj0SXQVCwg/:

Приче оснивач домаћина Крис Диксон наставља разговор са Тхриллист ко-оснивач и ЦЕО Бена Лерер разматрањем корисника стицања.

Препознајући линију мисли да није оптималан да плати за клијенте, Диксон истрагу о клијентима стицање Лерер стратегије и каже: "много више технологије пословања укључујући Гроупон, укључујући и верујем Тхриллист заправо изграђена ... велики део иако плаћа купац стицање, трчање огласа и раде друге ствари да се људи да се претплате, зар не?

Лерер одговара речима: "То је тачно, ми смо увек били вођен пре свега од стране органски раст, али лепа ствар у вези са неким од ових нових предузећа, Гроупон или позлаћена или било које од ових нових модела је да они стварно могу бити Подаци вођен тако да разумеју животни век вредност својим корисницима "Настављајући". ако сте у стању да оде и купи много тих $ 2 долара корисника. . . и стално се у вредности од $ 10, можете ићи и изгради заиста велики посао веома брзо. "

Креће напред са Гроупон тема у видео испод, Диксон доноси у целини разговор око "како бранити ове пословне су" и пита "како се предузећа као што је овај стварање одрживих имовине?"

Лерер белешке снага локалног тима Гроупон продаје и препознавања, пре него указујући да постоје изазови. Заокруживањем разговор назад у своју компанија Лерер каже: "Ја не гледам на локалном као нешто да ако смо радили као самостални посао нешто што бих се све то узбуђени због. Разлог Мислим да смо заиста добро уклапање у неке локалне трговине је зато што смо већ потрошача у месту ... и већ смо скалу на тржиштима ћемо у. "

Потражите последњих епизода Оснивач приче овде , укључујући и део И и ИИ део интервјуа Лерер а, као и интервјуе са позлаћена је Кевин Рајан

Няма коментари:

Публикуване на коментар