неделя, 9 януари 2011 г.

Може ли това да бъде годината да стигнем до канавката кабела кутия?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/09/could-this-be-the-year-we-get-to-ditch-the-cable-box/:
Ние сме били идва на CES в продължение на години гледа демонстрации на технологии, които ще ни да гледаме HDTV без декодер, и все пак ние сме тук години по-късно друг избор, освен да се намери място да се постави тази кутия. Големи повреди са CableCARD и след това tru2way , като и двете са имали слабо влияние за включване на Америка. Но въпреки всичките ни разочарование през годините, стигнахме далеч от CES тази година с усещането, че това всъщност може да е годината. Разбира се, съблазънта на Вегас все още не изчезва, но когато Time Warner кабел, Comcast, DirecTV и Verizon FiOS TV са по едно и също показват, изпращане на почти едно и също послание и показва демота, ние им е трудно да не ни приемат скептично щит определяне малко. За съжаление не е точно едно и също послание, а ако кликнете върху чрез вас може да откриете истинската бъдещето на телевизия как ще бъдат доставени.

Продължавам четене Може ли това да бъде годината да стигнем до канавката кабела кутия?

Може ли това да бъде годината да стигнем до канавката кабела кутия? първоначално се появи на Engadget на Нед, 9-ти януари 2011 г 16:28:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Този ден в Engadget: CES проявите в изобилие

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/09/this-day-in-engadget-ces-extravaganzas-galore/:
Добре дошли в " На този ден в Engadget ", където пляскане отваряне на архивите и да вземе, съчетани с поглед назад в спомени и моменти на етажа ни минало. Моля, присъединете се към нас по този път надолу памет с произволен достъп платно.

Ако не сте били живи по боулдър през последната седмица или така, вероятно сте забелязали, че CES е случва в славно, болест-индуциращи Лас Вегас, Невада. Работата е там, Engadget се провежда тази игра за дълго, дълго време, и въпреки че исторически неща са обикновено приключи около 09 Януари всяка година, останките, на заключителната прозорци, и на притурката махмурлука са почти толкова забавно да се погледнем назад и да се прояви. И така, когато приключи една наистина изключителната CES 2011 г. смятахме, че ще погледнете назад към предишната приключи CES прозорци, големи дни, а някои направо странно тези, в този носталгичен епизод на този ден в Engadget .

Продължете да четете този ден в Engadget: CES проявите в изобилие

Този ден в Engadget: CES проявите в изобилие първоначално се появи на Engadget на Нед, 9-ти Януари 2011 год 16:11:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Защита на гнездото този производител, Оспорвана

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/E49kv_QnG58/story01.htm:
damaged_sectors пише "Карта маркировката това, което се очаква да бъдат тайни места от 60 складове и други сгради, където медицинска марихуана се отглежда в Боулдър случайно е била направена публично достояние от града. Длъжностни лица казват за" надзор "ги накарали да публикува карта на града Уеб сайт. Кати пикша, старши асистент Боулдър на града адвокат, който съветва управителния съвет по медицински въпроси, марихуана, заяви в четвъртък, че картата ще бъдат премахнати от уеб сайта на града. Не конспирация тук хора. Други новини Съветът ще вземе решение на свое януари 18 заседателни дали Боулдър трябва да заобиколи отворен акт записи освобождаване за отглеждане центрове, като се изисква кандидатите за лицензии за медицински марихуана бизнес да се откаже от правото им на личен живот. Съветът може да принуди всички растящи центрове, за да подпише такова освобождаване, като условие за получаване на града, издадени . бизнес лиценза, а рискът в такъв случай е по-лесно по федерални органи на акция нараства-OPS не може да се отнасят членовете на съвета и други се противопоставиха на медицинска марихуана - аз да се чудя що за манталитет мисли изложи производителите на много реална опасност от въоръжен грабеж от престъпници е оправдано. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Toyota Entune ръцете развлекателна система-на (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/09/toyota-entune-infotainment-system-hands-on-video/:
Toyota Entune ръце-развлекателна система на
Toyota все още е най-голямата автомобилния производител в света, handily trumping GM и Ford , както и с Prius празнува своя 10 годишен юбилей е ясно на дружеството със сигурност може да са водещи в индустрията, когато иска. Не толкова с модерни развлечения и интеграция смартфон. Там компанията е изостава от конкуренцията, на Ford SYNC и подобни на тях, но сега е като една голяма крачка напред със Entune, и тя избра година CES това да го направя . Toyota беше любезен да ни тече много ранна единица демо чрез своите крачки. Да се съхранява на четене за нашите впечатления.

Продължавам четене Toyota Entune система ръцете инфоразвлекателни-он (видео)

Toyota Entune система ръцете инфоразвлекателни-он (видео) първоначално се появи на Engadget на Нед, 9-ти януари 2011 г 15:53:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Samsung е ултратънък лаптоп 9 Series идващи през февруари

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/09/samsungs-ultrathin-9-series-laptop-coming-in-february/:
Ние не сме определили дата за 9 Series на Samsung , когато стана официален няколко дни назад, но сега правим: тя идва следващия месец. Сами прессъобщението се грижи за нас преминават през всички bodacious характеристики на този 13.3-инчов машина, включително с LED дисплей с 400 нита яркост, 128GB SSD, 1.4GHz Core i5-2537M процесор, и MacBook Air, като размери, преди да оповести неговото пристигане месец през февруари 2011 година. Началната цена все още е висок и силен $ 1,599, но след това се получи доста звездна лаптоп за вашите пари в брой. Разгледайте пълната обява след почивката.

[Благодаря, Марио]

Продължавам четене на Samsung ултратънък лаптоп 9 Series идващи през февруари

Samsung е ултратънък лаптоп 9 Series идващи през февруари първоначално се появи на Engadget на Нед, 9-ти Яну 2011 15:27:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Костур: говорителя Bluetooth / док смартфон на мечтите си, корабоплаването скоро за $ 180

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/09/perch-the-bluetooth-speaker-smartphone-dock-of-your-dreams-s/:
Добре, така че може би това е участък, но няма съмнение, че Странни и "социално-късно разработен продукт е един от най хитрец безжичен високоговорител / комбинации док там. Наречен костур, това от две части актове устройството като самостоятелен Bluetooth високоговорител, ако искате, но включва и док / тава за провеждане на вашето устройство, докато е на зареждане. Това е модел и марка агностик, и това е за правото предварителна заявка сега за $ 179,99. Галерията по-долу, но не се потопите в, ако сте лесно разколебана от окото бонбони.

Продължавам четене костур: говорителя Bluetooth / смартфон док на мечтите си, корабоплаването скоро за $ 180

Костур: говорителя Bluetooth / смартфон док на мечтите си, корабоплаването скоро за $ 180 първоначално се появи на Engadget на Нед, 9-ти януари, 2011 15:02:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Странни | Изпрати | Коментари

Sony разкрива цените и обемите на "Google TV?

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Оказва се, че някой в компанията, или сте недоволни от заплащането си и искам да развалям изненадата, че компанията е подготвила за вторник 12 октомври, или наистина имат желание премина. Защо? Защото не само пропускам информация (която не знаем дали това е реално) за възможните размери, в които Google ще телевизия, но и са се появили имената, които ще се нарича модели,.

Техните имена са: NSX-24GT1 24 инча, NSX-32GT1 31 инча, NSX-40-инчов 40GT1 NSX-46GT1, (може предположил) от 46 инча. И все пак, и риска, че цените им ще общото между 1300, 1400 и 1900 щатски долара.

Любопитният детайл: ако това е вярно, най-евтините на Google TV ще бъде още по-скъпи (300 долара), че 32-инчов модел по-скъпи от Sony има хора в техния каталог.

Нов лазерен Прави пирати Желая те носеха лепенки на очите

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/czK6MJMn6G8/story01.htm:
Vieux schnock пише "The New Scientist има статия за нов лазер, разработен от фирма в Фарнбъро, Великобритания, която има за цел да възпре съвременните пирати открито море. създадена като" предупредителен изстрел ", за да" отвлече заподозрени пирати, а не да им навреди, "на метър-широк боб може да сканира пирати" 6-метрови скиф и да я направи трудно за тях да се стремят си AK-47, или гранатомети на кораба. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Intel: Лека връх е готов за изпълнение, но е построен на мед

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/09/intel-light-peak-is-ready-for-implementation-but-its-built-on/:
Това е класически добра новина / лоша дихотомия Новини: Intel, най-очакваните Light Peak свързване е напълно готов за изпълнение на потребителски устройства, но настоящите си итерация се основава на съобщения през скучни стари медна жица вместо оптични влакна. На компанията Дейвид Пърлмутер казва предавания по медни оказа "изненадващо по-добре" от очакваното и че тя ще окаже изобилна за по-голямата част от нуждите на потребителите днес. Да, може би, но ние не страдат пристъпи на притурката похот въз основа на нашите потребности, нашите че иска да ни държи до късно през нощта мечтаете за двуядрени смартфони и таблетка с оптимизирана андроидите . А добре, това не е като на 10Gbps оптичен вариант е бил отхвърлен от страна, това е просто, че ние вероятно ще трябва да продължи да чака за малко (или голямо), докато по-дълго.

Intel: Лека връх е готов за изпълнение, но е построен на мед първоначално се появи на Engadget на Нед, 9-ти 1, 2011 14:14:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник IDG News (Computerworld) | Изпрати | Коментари

Обама администрация се движи напред с уникална интернет идентификатор за всички американци, на Министерството на търговията на главата система се

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/09/obama-administration-moves-forward-with-unique-internet-id-for-a/:
Председателят на Обама вече намекна, че ще даде на Съединените щати на Министерството на търговията на орган в продължение на предложената национална киберсигурност мярка, която ще включва като на всяка американски уникална идентичност в интернет. Други кандидати, посочени по-рано за главата на новата система са се отнасяли до НСА и Министерството на вътрешната сигурност, но новината, че Министерството на търговията ще вземе на работа трябва да моля групи, които изразиха загриженост за сигурността агенции прави двойно мито в полицията и да работят разузнаване . Така или иначе, какво ще кажеш за тази уникална идентификация ние всички ще бъдат намалени? Добре, че подробностите са все още доста оскъдна, САЩ търговията секретар Гари Лок, говори по време на събитие в Станфордския институт, подчерта, че новата система няма да е нещо като национална лична карта или правителство, контролирана система, но че тя ще повиши сигурност и да намали необходимостта от хората да запомнят десетки пароли онлайн. За съжаление, Лок, звучи като национална система за ID за нас. Във всеки случай, че администрацията на Обама в момента изготвя какво е наречен Национална стратегия за Trusted идентичности в киберпространството, които се очаква в Министерството на търговията в рамките на няколко месеца. Ние ще ви държим в течение, ако нещо ужасяващо или охлаждане се случва.

Обама администрация се движи напред с уникална интернет идентификатор за всички американци, на Министерството на търговията на главата система се първоначално се появи на Engadget на Нед, 9-ти януари, 2011 година 13:34:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник CBS News | Изпрати | Коментари

Sony Ericsson X10 Pro Mini се наследник на друг случаен разходка?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/09/sony-ericsson-x10-mini-pro-successor-out-for-another-casual-stro/:
Започва да изглежда доста реално, нали? Това говори X10 Pro Mini замяна изглежда gallivanting за в Китай отново, този път не е включен, но въпросът е, че тя е там и със сигурност не изглежда фалшиво-у, че е фалшива. За какво си струва, оригиналната X10 серия Mini е един от малкото сравнително светли точки в състав на Sony Ericsson Android до този момент, така че ние сме доста финал, за да видите, че те изглеждат като още една снимка на миниатюрен форм-фактор - Да се надяваме тези диви резултатите GPU видяхме последния път издържи до момента това е най-дребните.

Sony Ericsson X10 Pro Mini се наследник на друг случаен разходка? първоначално се появи на Engadget на Нед, 9-ти януари, 2011 година 13:20:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink SEMC Blog | източник it168 | Изпрати | Коментари

Vodafone клиентска база данни е нарушила

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pgpFvozmgrI/story01.htm:
beaverdownunder пише "Vodafone потвърди, че счита своята сигурна база данни на клиентите е било нарушено от служител или представител, който споделя парола за достъп, разкриване на лични данни на милиони потребители ... Според Феърфакс вестници," престъпни групи плащат за лична информация на някои клиенти, включително домашни адреси и данни от кредитни карти. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.