неделя, 9 януари 2011 г.

SNAKEBYTE PlayStation 3 дистанционно хвали IR и Bluetooth, $ 50 цена

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/09/snakebyte-playstation-3-remote-touts-ir-and-bluetooth-50-price/:
Така че, тук е дилемата - да купите прекрасен Bluetooth дистанционно за управление на вашия PS3, или през пролетта, за Bluetooth-да-IR адаптер , за да се интегрират по-добре вашата конзола в цялостната си за домашно кино? Как е за нито? SNAKEBYTE Premium е Bluetooth дистанционно току-що беше отприщи тук на CES, като предлага Bluetooth и Infrared подкрепа, което му позволява да диктува вашите PS3, както и пет други компоненти IR. Също така ще получите дисплей, вкоренено датчик за движение, вграден в литиево-йонна батерия и подкрепа за обновяема фърмуер. Ние спадна с щанд на компанията тук във Вегас, но единственият модел на ръка е нефункционален mockup - много лошо, но реално сделката се очаква да превози през април за $ 49.99.

Продължавам четене SNAKEBYTE PlayStation 3 дистанционно хвали IR и Bluetooth, $ 50 цена

SNAKEBYTE PlayStation 3 дистанционно хвали IR и Bluetooth, $ 50 цена първоначално се появи на Engadget на Нед, 9-ти 1 2011 09:21:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар