неделя, 9 януари 2011 г.

Intel: Лека връх е готов за изпълнение, но е построен на мед

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/09/intel-light-peak-is-ready-for-implementation-but-its-built-on/:
Това е класически добра новина / лоша дихотомия Новини: Intel, най-очакваните Light Peak свързване е напълно готов за изпълнение на потребителски устройства, но настоящите си итерация се основава на съобщения през скучни стари медна жица вместо оптични влакна. На компанията Дейвид Пърлмутер казва предавания по медни оказа "изненадващо по-добре" от очакваното и че тя ще окаже изобилна за по-голямата част от нуждите на потребителите днес. Да, може би, но ние не страдат пристъпи на притурката похот въз основа на нашите потребности, нашите че иска да ни държи до късно през нощта мечтаете за двуядрени смартфони и таблетка с оптимизирана андроидите . А добре, това не е като на 10Gbps оптичен вариант е бил отхвърлен от страна, това е просто, че ние вероятно ще трябва да продължи да чака за малко (или голямо), докато по-дълго.

Intel: Лека връх е готов за изпълнение, но е построен на мед първоначално се появи на Engadget на Нед, 9-ти 1, 2011 14:14:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник IDG News (Computerworld) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар