неделя, 9 януари 2011 г.

Acer е 4.8-инчов phoneblet ще се отправят на превозвач в САЩ тази година

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/08/acers-4-8-inch-phoneblet-will-head-to-a-us-carrier-this-year/:
Ще помня миналия месец, че Acer пусна общо три таблетки Android , включително и един 4,8-инчов телефон / хибриден таблетка. Е, на Acer донесе phoneblet - да, ние го наричаме това - да CES, и докато не би захранването, ние забелязах, че на гърба на устройството се отличава с "WCDMA: US лента стикер". Acer потвърди за нас, че "100 процента телефон, 100% таблетка" ще се насочи към САЩ през април с Froyo или пчелна пита и този превозвач партньорства са в процес на разработка. Очевидно е, че това звено WCDMA ще бъдат предназначени за AT & T или T-Mobile, но един говорител Acer също намекна, че може би е към Verizon като Iconia Tab A500 . Металните устройство чувствах наистина добре в ръката, но не може да се превърне в уникален 1024 x 480 резолюция, 21:09 показване на пропорциите. Ние сме изображения, които си 1GHz процесор Snapdragon ще предостави доста хапе опит, но като че ли ще се чака още няколко месеца, за да провери на целия пакет.

Acer е 4.8-инчов phoneblet ще се отправят на превозвач в САЩ тази година, първоначално се появи на Engadget на Съб, 8-ми януари 2011 г. 20:03:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар