неделя, 9 януари 2011 г.

Обама администрация се движи напред с уникална интернет идентификатор за всички американци, на Министерството на търговията на главата система се

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/09/obama-administration-moves-forward-with-unique-internet-id-for-a/:
Председателят на Обама вече намекна, че ще даде на Съединените щати на Министерството на търговията на орган в продължение на предложената национална киберсигурност мярка, която ще включва като на всяка американски уникална идентичност в интернет. Други кандидати, посочени по-рано за главата на новата система са се отнасяли до НСА и Министерството на вътрешната сигурност, но новината, че Министерството на търговията ще вземе на работа трябва да моля групи, които изразиха загриженост за сигурността агенции прави двойно мито в полицията и да работят разузнаване . Така или иначе, какво ще кажеш за тази уникална идентификация ние всички ще бъдат намалени? Добре, че подробностите са все още доста оскъдна, САЩ търговията секретар Гари Лок, говори по време на събитие в Станфордския институт, подчерта, че новата система няма да е нещо като национална лична карта или правителство, контролирана система, но че тя ще повиши сигурност и да намали необходимостта от хората да запомнят десетки пароли онлайн. За съжаление, Лок, звучи като национална система за ID за нас. Във всеки случай, че администрацията на Обама в момента изготвя какво е наречен Национална стратегия за Trusted идентичности в киберпространството, които се очаква в Министерството на търговията в рамките на няколко месеца. Ние ще ви държим в течение, ако нещо ужасяващо или охлаждане се случва.

Обама администрация се движи напред с уникална интернет идентификатор за всички американци, на Министерството на търговията на главата система се първоначално се появи на Engadget на Нед, 9-ти януари, 2011 година 13:34:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник CBS News | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар