неделя, 9 януари 2011 г.

Samsung навлиза в нови Галакси с обхват BabyView на храни за видеомонитори

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/09/samsung-enters-new-galaxy-with-babyview-range-of-infant-video-mo/:
Говорете за разширяване хоризонта човек. Samsung взе почивка от бутане си , свързани телевизори и Galaxy S линия тук, в CES да се въведе нещо, което само един мъничък малко по-различно: бебе монитор линия. Да, сериозно. Обхватът BabyView се казва, че е проектиран да се поберат в дивата природа и луд начин на живот на "технически грамотни родители", дава възможност горд Мамас и Папас да споделят аудио и видео на младеж си с приятелите и семейството си чрез Twitter и Facebook. Как така? Ще влезете видео върху вградения SD карта, която може да бъде разтоварен и се прехвърля - не точно най-безпроблемен процес в света, но хей, ето го. Цялата линия ще предложи нощно виждане, двупосочно говорим, звук и вибрации сигнали, отдалечен нощната, SD слот за карта и мрежови подкрепа за период до четири камери. Качете се на миналото на почивка, ако имате нужда специфика, и търсят цялата партида да кацне тази пролет за между $ 199 и $ 299.

Продължавам четене Samsung навлиза в нови Галакси с BabyView кръг на храни за видеомонитори

Samsung навлиза в нови Галакси с обхват BabyView на храни за видеомонитори първоначално се появи на Engadget на Нед, 9-ти 1 2011 06:44:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар