неделя, 9 януари 2011 г.

Acer Iconia Windows 7 таблетки практически

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/09/acer-iconia-windows-7-tablet-hands-on/:
Acer е направила нещо много ясно, тук на ОИП - това ще влезе в пазара таблетка подобно е влязла в нетбук една страна, с много възможности. В допълнение към Android таблетки (тя има 4.8-, 7 - и 10-инчови версии ), както и двойна екрана Iconia , компанията ще внасят своя 10.1-инчов Windows 7 таблетки на пазара в САЩ за около $ 550 през следващите месеца. Точно както беше чувал, таблетката ще използва платформа на AMD Fusion и ще излезе с клавиатура док. Ние имаме шанс да се провери на целия пакет и на подсъдимата скамейка / годни таблетка заедно в един уникален начин - на таблетки и клавиатурата са заобиколени от магнитни рамки, които се залепи един на друг. Когато дръпнете ги освен можете да закачите таблетка чрез USB на клавиатурата или просто да го използва за своя сметка. Целият механизъм за закрепване чувствах твърде уязвима на двата блока видяхме на изложението, както и цялото нещо се чувства много надъхан, когато в нея. В Chiclet клавиатурата е различно от типичните разнообразие на Acer, но ние наистина като добавянето на насочена пръчка в центъра за навигацията в Windows 7.

Ние не се получи да прекарват твърде много с работна единица, но ние успяхме да се огън до Engadget в Internet Explorer 9 и превъртете надолу на страницата, а плавно. Не е ясно дали Acer ще се използва кожата на горната част на Windows 7, тъй като ние го видях на видно място в кабината на Microsoft и всички тези таблетки тичаха състав Windows. Тя трябва да бъде доста интересно да се види как на AMD Fusion платформа извършва в една таблетка и как тя се отразява на живота на батерията, но докато не може да ви донесе пълен преглед ние ви оставя с галерията по-долу.

Acer Iconia Windows 7 таблетки практически първоначално се появи на Engadget на Нед, 9-ти януари 2011 12:42:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар