неделя, 9 януари 2011 г.

Предприятия да предложи Chevy Volt в Калифорния, най-вероятно сте Дин за него връщането обратно половин таксуват

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/09/enterprise-to-offer-chevy-volt-in-california-probably-ding-you/:
Не е той да бъде един вдигна от Херц - които вече обяви Plug-in-а-кар програма, която ще включва всемогъщия Tesla Roadster и миниатюрен Smart Fortwo - Enterprise Rent-A-Car току-що обяви, че ще бъде първите, които предлагат Volt Chevrolet по-късно същия месец. На компанията Марк Кристофър Auto център в Онтарио, Калифорния, ще има неразкрита сума в наличност, за дневни и седмични под наем, и то звучи като че ли ще се бори за по-просто, веднага след като те слизат от производствената линия. За тези, които съвсем не могат да го направят до пустинята, Enterprise ще предлага 500 Nissan Leaf превозни средства в цялата страна, с възможност за таксуване станции вече са инсталирани в Лос Анджелис, Сан Диего и Санта Моника. Нито дума от типа на таксата ще бъде хит, когато го върнем само с 20 на сто от заредени батерии, но можете да бъдете сигурни, на клечки в предприятията са вече мисля за това.

Продължавам четене Enterprise да предложи Chevy Volt в Калифорния, най-вероятно сте Дин за него връщането обратно половин таксуват

Предприятия да предложи Chevy Volt в Калифорния, най-вероятно сте Дин за него връщането обратно половин таксуват първоначално се появи на Engadget на Нед, 9-ти Януари, 2011 01:59:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Зелената кола конгрес | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар