неделя, 9 януари 2011 г.

Трибюн мозайка ап носи дома медиите агрегация до 7 таблетки Windows, който скоро ще Windows 7 Телефон

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/09/tribunes-mosaic-app-brings-elegant-media-aggregation-to-windows/:
Tribune е едва първата монолитна медиите да се опита нещо подобно , но по -весело, нали? И за един път, компанията направи за осигуряване на дома, полезни агрегатор новина за не по платформа на име IOS. Мозайката е нов софтуер, предназначен за обединяване новини и информация от всички видове източници на Windows 7-базирани таблетки. Най-малко, това е, което ние сме се познае. Според официалната информация за медиите, тя ще бъде на разположение за употреба "с Windows 7 Mobile-базирани таблетки Майкрософт" започва на 31 януари, и ако хората в Редмонд имат още една операционна система си ръкав, ние сме те познае, просто означава, Win7 плочи. Освен това, спътник приложение за Windows 7 Телефон, IPAD и Android ще бъде след малко, и това сигурно звучи като че ли и двете версии ще бъде напълно безплатно.

Продължавам четене Трибюн мозайка ап носи дома медиите агрегиране на таблетки Windows 7, който скоро ще Windows 7 Телефон

Трибюн мозайка ап носи дома медиите агрегиране на таблетки Windows 7, който скоро ще Windows 7 Телефон първоначално се появи на Engadget на Нед, 9-ти януари 2011 год 10:47:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Мозайка от Трибюн | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар