неделя, 9 януари 2011 г.

NetTalk телевизия да достави а-ла-карт HD телевизионни програми?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/09/nettalk-tv-to-deliver-a-la-carte-hd-television-programming/:
NetTalk не е точно направил това лесно за света, за да вярваме във всичките му твърдения, но нещата са само за да се клин в този момент. В NetTalk телевизия е въведена тук на CES, изтъквани като спътник устройство към Duo, който осигурява изключително ниска цена на услугата Цифрова телевизия. Според съобщенията на Bantam кутия предлага HDMI / S-Video / композитен изход, Ethernet и WiFi, и това ще даде възможност на потребителите да получават само на стандарти и с висока резолюция съдържание, което те искат. Според компанията, това позволява на хората да се откъснат от високите цени пакети кабел, който да ви принуди да плати за 50 канала (когато трябва само три), но тук е заядливец: няма данни какво е предвидено в съобщението за пресата след на почивката. Дори и определена цена. Ние сме казал да се очаква превозите през Q3 на тази година, следван от безспорните разочарование, когато започнете да се разбере, че няма да се NetTalk най-накрая да конвертирате а-ла-карт мечта в реалност.

Продължавам четене NetTalk телевизия да достави а-ла-карт HD телевизионни програми?

NetTalk телевизия да достави а-ла-карт HD телевизионни програми? първоначално се появи на Engadget на Нед, 9-ти януари 2011 00:45:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар