неделя, 9 януари 2011 г.

VideoEFx клетка превръща вашия съдържание 2D в 3D (практически)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/08/videoefx-box-transforms-your-2d-content-into-3d-hands-on/:
3DTV е "готино и всички", но един от най-големите предизвикателства за приемането му е липсата на съдържанието по същество. VideoEFx е малка фирма с невзрачна щанд намира някъде в огромната Лас Вегас Convention Center, но това, което се фука е доста забележителни. Малка черна кутия с размерите на iPhone, може да отнеме всички 2D съдържание и да го превърнете в 3D в реално време. Първата ни впечатление, беше един от учудване, особено като се има предвид факта, че сме се гледат в реално време чрез стандартен 2D видео камера закачен на телевизори в кабината. Когато ги попитахме как такова нещо би било възможно, ние имаме някои намеци за вълшебната творчески инженеринг, в което работят подобни визуални знаци, че окото процеси, когато търсите в нищо. Очевидно някои телевизионни компании са изразили интерес за използване на технологии за задвижване на собствени 3D потоци се дължи на простотата (и ефективността на разходите, ние предполагам) в сравнение със сегашните 3D снимките решения. Знаем, че не може да го опита от където и да сте настройка, но може да ни дума, че това е сериозно някои впечатляващи неща - дори и ако други компании са постигнали подобни 2D към 3D преобразуване магия в рамките на телевизори преди. И все пак, не всички набори предлагат тази възможност, и това дори удвоява като пристанище три преминете HDMI. Тя ще носят $ 400 цена, когато земите през април.

VideoEFx клетка превръща вашия съдържание 2D в 3D (практически) първоначално се появи на Engadget на Съб, 8-ми Януари 2011 17:42:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар