неделя, 9 януари 2011 г.

Този ден в Engadget: CES проявите в изобилие

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/09/this-day-in-engadget-ces-extravaganzas-galore/:
Добре дошли в " На този ден в Engadget ", където пляскане отваряне на архивите и да вземе, съчетани с поглед назад в спомени и моменти на етажа ни минало. Моля, присъединете се към нас по този път надолу памет с произволен достъп платно.

Ако не сте били живи по боулдър през последната седмица или така, вероятно сте забелязали, че CES е случва в славно, болест-индуциращи Лас Вегас, Невада. Работата е там, Engadget се провежда тази игра за дълго, дълго време, и въпреки че исторически неща са обикновено приключи около 09 Януари всяка година, останките, на заключителната прозорци, и на притурката махмурлука са почти толкова забавно да се погледнем назад и да се прояви. И така, когато приключи една наистина изключителната CES 2011 г. смятахме, че ще погледнете назад към предишната приключи CES прозорци, големи дни, а някои направо странно тези, в този носталгичен епизод на този ден в Engadget .

Продължете да четете този ден в Engadget: CES проявите в изобилие

Този ден в Engadget: CES проявите в изобилие първоначално се появи на Engadget на Нед, 9-ти Януари 2011 год 16:11:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар