сряда, 1 декември 2010 г.

Sony разкрива цените и обемите на "Google TV?

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Оказва се, че някой в компанията, или сте недоволни от заплащането си и искам да развалям изненадата, че компанията е подготвила за вторник 12 октомври, или наистина имат желание премина. Защо? Защото не само пропускам информация (която не знаем дали това е реално) за възможните размери, в които Google ще телевизия, но и са се появили имената, които ще се нарича модели,.

Техните имена са: NSX-24GT1 24 инча, NSX-32GT1 31 инча, NSX-40-инчов 40GT1 NSX-46GT1, (може предположил) от 46 инча. И все пак, и риска, че цените им ще общото между 1300, 1400 и 1900 щатски долара.

Любопитният детайл: ако това е вярно, най-евтините на Google TV ще бъде още по-скъпи (300 долара), че 32-инчов модел по-скъпи от Sony има хора в техния каталог.

Торент Потребителите отвърне на удара

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FOWOE0VOjKs/story01.htm:
eonlabs пише "Торент потребителите са обвинени за незаконно сваляне на FarCry се преборят с проблема на страница 96 делото, адвокатите на Дънлап, Груб, и Уивър са обвинени." изнудване, измама пропуски, измами поща, измама, измама и компютър злоупотреби, рекет, измами за съда, злоупотреба с процесуални възможности, за измама от Службата за авторско право, авторски права злоупотреба, неоснователно обогатяване, както и нарушения на защитата на потребителите. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




"Атака" на Троянската принтери

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yxQ-8xo7M1U/story01.htm:
snydeq пише "Секюрити специалисти са подслушване троянски кон точки за достъп, разкривани принтери и друга офис техника за проникване клиенти, които искат защита тествани, InfoWorld доклади. Нападателите, облечени в униформи ИТ доставчик оставиш принтери на компанията за тест-драйв. След като Устройството е свързано към мрежата, проникването тестерите имат зад всяка платформа периметъра защита, от която да атакува. "Можете да сложите кутията си във вътрешността на принтера тава и лепило го затвори, и които ще забележите, ако има едно или две или три силови кабели излиза? едно по сигурността, казва на метода. вариант на атака, представени от Errata сигурност на сух конвенция Defcon, използва атака-инструмент-натоварено iPhone изпратено до цел дружеството да влезе вътре в предприятието мрежа защити. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Hidepon работнически турбина влака: достатъчно малки, за да бъде очарователен, достатъчно голям, за да се вози

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/01/hidepon-works-turbine-train-small-enough-to-be-adorable-big-en/:
Е, не винаги чукам Япония не е счетена абсолютно всичко. В дом на някои от най- големите , чистите и най-бързите влакове е и дом на един от най-миниатюрни, но за разлика от тези играчки ще развивам по време на празниците, това лошо момче, да служи действително добросъвестен цел. Дизайн и демонстрирани от Hidepon и благоустройството, измишльотина виждате по-горе всъщност е газ-турбинни двигатели модел влак, и докато това е достатъчно малък, за да донесе усмивка на лицето си бебе, това е голям / достатъчно мощен, за да се получи в действителност проводник от едно място на следващата. Единственият проблем? Плащане за железопътната инфраструктура.

Продължавам четене Hidepon работнически турбина влака: достатъчно малки, за да бъде очарователен, достатъчно голям, за да се вози

Hidepon работнически турбина влака: достатъчно малки, за да бъде очарователен, достатъчно голям, за да се вози първоначално се появи на Engadget на Сря, 1-ви декември 2010 година 14:21:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink OhGizmo | източник Hidepon работнически , YouTube (Hidepon строителство) | Изпрати | Коментари

GE форми нов дом бизнес за управление на енергията, насочени към преодоляване на "полезността на потребителите разликата"

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/01/ge-forms-new-home-energy-management-business-aimed-at-bridging-t/:
GE явно е бил в дома за управление на бизнеса енергия за известно време , но това засили своята игра, в доста голям път тази седмица. Компанията наскоро обяви официалното създаване на новата си енергия в дома за управление на бизнеса (или HEM), които ще попадат в обхвата на техника на GE Lighting & разделение и ще се ръководи от Дейв McCalpin (на снимката горе). Според GE, новият бизнес ще се фокусира върху подпомагането на потребителите, така и полезността на фирмите да управляват потреблението на електроенергия и цените, и то ще ръководи цялата гама продукти на GE, свързани с управление на енергията, включително неща, като GeoSpring на компанията хибридни гореща топла вода, различни уреди , и нейната нова система за управление на енергията, определени Nucleus да влезе в продажба през следващата година. Ръководителят на миналото на почивка за пълното съобщение за медиите.

Продължавам четене форми GE нова енергия за управление на бизнеса у дома, насочени към преодоляване на "полезността на потребителите разликата"

GE форми нов дом за управление на бизнеса енергия, насочени към преодоляване на "полезността на потребителите разликата" първоначално се появи на Engadget на Сря, 1-ви 12 2010 14:42:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink CNET Новини | | Email този | Коментари

Sony Ericsson LiveView преглед

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/01/sony-ericsson-liveview-review/:
Това не е първият път, че Sony Ericsson е впуснал в областта на шпионски подобни на Bluetooth аксесоари китката, но както всички знаем, изнудвачески цени и ограничена функционалност означаваше тези стари таймери никога не е излетял. Но сега, нещата могат да бъдат различни: SE, прясно изпечени LiveView обещава да предложи щедра набор от функции - заедно с вашия Android 2.x устройство - докато става малко по-лесно на вашия портфейл. Със сигурност звучи вкусно, но преди да вземете своя виртуална количка за пазаруване, са двойно забравяйте да прочетете нашите пълен преглед преди това ... веднага след почивката.

Продължавам четене Sony Ericsson LiveView преглед

Sony Ericsson LiveView преглед първоначално се появи на Engadget на Сря, 1-ви Декември, 2010 15:13:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Сара Пейлин "Target WikiLeaks Подобно на талибаните"

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Cq93cd90HlA/story01.htm:
DMandPenfold пише "Сара Пейлин, който е широко връхчета като възможен кандидат на републиканската партия за президент през 2012 г., заяви, WikiLeaks основател Юлиан Асанж трябва да бъдат преследвани в начина, по въоръжените сили, са насочени към талибаните и Ал Кайда." Така че това означава, че ние трябва да харчат милиарди долари и да не го хване? Добър план.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Cowon X7 PMP преглед

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/01/cowon-x7-pmp-review/:
Ние помислих, Cowon е X7 няма да пречат , минаваща през е хлабав пръстите на FCC, ако не беше планирал да направи дебют в Щатите в един момент, и разбира се, гореспоменатата мултимедиен плейър се подготвят да превозва тук само два месеца след датата на Южна Корея разкриват. С течение на годините, Cowon е успяла да запази доста приличен покритие в САЩ от А, но аудио пуристи признават марка за своя ангажимент към качеството на звука над всичко друго. В X7 е обемен (160GB) играч с доста голям дисплей (4,3 инча) и водещите "батерия добро продължение на десет часа видео и до 103 часа аудио. Да, пълно дълъг уикенд си заслужава. Както за всичко в живота, Cowon е направил някои жертви, както и тук, вие няма да намерите по модул WiFi, но ще място подкрепа за слушалки Bluetooth. Как всичко това отърси? Присъединете се към нас след почивката за пълноправното ни преглед.

Продължавам четене Cowon X7 PMP преглед

Cowon X7 PMP преглед първоначално се появи на Engadget на Сря, 1-ви Декември 2010 12:45:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник JetMall | Изпрати | Коментари

"Адвент" Календар за маниаци

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QIf-7r7iVbE/story01.htm:
bLanark пише: "Е, като деца и възрастни по целия свят започват деня си с шоколад, с традиционния календар" Адвент ", бих искал да ви напомня, че има алтернатива за маниаци. В Perl Адвент календар ще ви даде нов връх Perl всеки ден чак до Коледа. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Verizon LTE планове започват от $ 50/month за 5GB на данни

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/01/verizon-lte-plans-start-at-50-month-for-5gb-of-data/:
И ето сега: Verizon обявиха своята 4G LTE ценообразуване и пълния списък на покритие области. Около 38 пазари ще тръгне, когато ключът е обърна на 5 декември, в това число Чикаго, Ню Йорк, Сан Франциско, Лос Анджелис, и ценообразуване започва от $ 50/month за 5GB на данни, с $ 80/month план за 10GB. Излишъци тече $ 10 на ГБ, който не е луд, а има и допълнително покритие в около 60 летища. Вижте пълния PR след почивката.

Продължавам четене Verizon LTE планове започват от $ 50/month за 5GB на данни

Verizon LTE планове започват от $ 50/month за 5GB на данни първоначално се появи на Engadget на Сря, 1-ви декември 2010 год. 12:10:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Viewsonic V3D241wm, компютърен монитор с 3D технология

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic не иска да бъде забравен и представи нов монитор, който включва модни технологии в този момент, 3D.

V3D241wm Viewsonic разполага с 24-инчов LED панел със закъснение от 2 ms, 300 кандела на яркост, контраст 20.000.000:1 и 120Hz честота на опресняване, честотата в зависимост от производителя да се насладите на 3D съдържание с помощта на поляризационни очила Заедно с този монитор.

В момента ние не знаем каква цена ще бъде в евро, но във Великобритания се продава за около 330 паунда, което по текущи цени да бъде около 376 евро, въпреки че ние не можем да това е цената, когато става въпрос да бъде продаден в Испания.

Още | Viewsonic

Интернет за маршрутизиране, Страшните бедствия?

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wo64ukoaYZE/story01.htm:
wiredmikey пише "Интернет водещите архитекти са взели предвид бързото развитие и разпокъсаността на основните таблици за маршрутизация, един от най-големите заплахи за дългосрочна стабилност и мащабируемост на Интернет. През април 2010 г., е бил отвлечен около 15% от Интернет трафика в света чрез набор от сървъри, собственост на China Telecom. н техническите света, тя е обикновено нарича префикс отвличане и това се случи поради няколко грешно ощипвам направени в China Telecom. Независимо дали това е умишлено или не, е неизвестен, но такова преминаване аварии са твърде общи онлайн. Макар че BGP е де-факто протокол за по-домейн маршрутизация в Интернет, реално маршрута става без проверка, че създателят на маршрута е упълномощен за това. Глобалната система за маршрутизиране от своя страна е съставена от автономни системи (АС), които са просто слабо свързани помежду си маршрут домейни. Всяка автономна система реши едностранно, а дори и произволно, да се доверите всичко, което се чува от всяка друга система, да използват тази информация, без утвърждаване, както и за по-нататъшно предава тази информация на другите си връстници ... "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.