сряда, 1 декември 2010 г.

Bell Mobility стартира Netgear Turbo Hub, изпраща сочни HSPA +, за да си WiFi и Ethernet съоръжения

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/30/bell-mobility-launches-netgear-turbo-hub-sends-juicy-hspa-to-y/:
Канада е Bell изглежда като се възползва от "Партньорство Netgear с Ericsson за това, поставяйки си 21Mbps HSPA + мрежа за добра употреба. Да не кажа, че телефоните не са много полезни за високоскоростен пренос на данни, разбира се, но това е достатъчно широк, за да замени реалната връзка Интернет вкъщи или две - и това е точно това, което така наречените MBR 1210 Turbo Hub има за цел да направя, разпространение на входящо данни Бел сигнал до 15 устройства, свързани чрез WiFi и Ethernet. Интересното е, че дава възможност на потребителите да използват HSPA + съединение като автоматично резервно, ако основният връзка (да речем, DSL или кабелна) не - идеално за нас "блог или да умрат" типове. Ще си платиш CAD $ 149.95 (около $ 147) на всеки две-годишен договор да се сложи Turbo Hub на вашия шелф или CAD $ 299.95 ($ 294) без договор; планове, междувременно, варират от CAD $ 35 до $ 60 ($ 34 до $ 59) за между 3 GB и 10 GB на данни (не метрични / английски, необходимото превръщане там) с $ 10 такса за получаване на достъп до сигнала 21Mbps - получавате 7.2Mbps друго. Това е доста творчески план структура, и сме сигурни, че хората ще оценят неограничен вариант ... за предпочитане без допълнителни такси скорост. Следвайте почивка за пълната информация за медиите.

Продължавам четене Bell Mobility стартира Netgear Turbo Hub, изпраща сочни HSPA +, за да си WiFi и Ethernet съоръжения

Bell Mobility стартира Netgear Turbo Hub, изпраща сочни HSPA +, за да си WiFi и Ethernet съоръжения първоначално се появи на Engadget на Вто, 30 Ноември 2010 16:58:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Bell Mobility | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар