сряда, 1 декември 2010 г.

Steampunk USB "Колективният" устройство е отглеждане stuffer Жул Верн винаги съм искал

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/30/the-collective-steampunk-usb-drive-is-the-stocking-stuffer-jul/:
Miffed не си купя, че $ 300 8GB USB диск парни машини , които споделихме през лятото? Е, добрата новина е, ако имаш 395 $ стойност на шилинга, разположена около, 16GB парни машини ще Рокуел USB диск кръстен "Колективният" е твое за приемане. Освен това си Дж. Дж. Ейбрамс, като име, особено готино подробности, за да подчертае включва месинг колектор с четири охладител тръби, голяма рамка cabochon, което действа като доставчик на услуги светлина, както и изкуствена-габарит изработени от куполовиден капак и ръчно да гледат. А резервоара служи като горна граница за шофиране и има дори и малка като плака г-н Рокуел гравирано John Hancock поставени пляскам потупване по средата. Последно, но не на последно място, на сложни thumbdrive кораби с кадифе платформа и музей при стъкло, така че всички, които посещават могат да се наслаждават на своята изработка и най-накрая видите ръждясали версия собственост на тази викторианска-труден въпрос за определяне на блок като тетанус го превозвач в действителност.

Колективни "Steampunk USB" Устройството е на отглеждане stuffer Жул Верн винаги е искал първоначално се появи на Engadget на Вто, 30 Ноември 2010 г 23:33:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Etsy | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар