сряда, 1 декември 2010 г.

Sanyo педала сок правомощия батерията си Уа-Уа без изкривяване

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/30/sanyo-pedal-juice-battery-pack-powers-your-wah-wah-without-disto/:
Sanyo педала сок правомощия батерията си Уа-Уа без изкривяване
Един добър роуди могат да бъдат идентифицирани от две неща: гардероб, съставен изцяло от тъмно пране и издути джобове пълни с батерии. Sanyo би искал да позволи тези неуморни работници, целящи намаляване на някои тънки черни дънки с новата си батерия педала сок опаковка, която е люлка малко Eneloop технология вътре и може да захрани цял куп маргаритка-окован устройства. Разходи го за 3.5 часа и тя ще предостави 9V DC на изхода към каквото искате, захранване един 10mA ефекти педал за невероятните 50 часа. Това е около 10 пъти по-дълго от обикновено 9V батерия и за разлика от тези, на педала сок ще осигури постоянен право 9V нагоре, докато е мъртъв. Той дори обещава по-малко електрически смущения, отколкото чрез AC адаптер. Всичко това за $ 149.99, което може да звучи като много за батерия, както и да е, а истински музиканти знаят, че успехът не е евтин.

Галерия: Sanyo педала Power

Sanyo педала сок пакет правомощия батерията Уа-Уа без изкривяване първоначално се появи на Engadget на Вто, 30 Ноември 2010 год. 22:42:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Sanyo | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар