сряда, 1 декември 2010 г.

Google стартира издания в САЩ до края на годината, излязат на международния пазар през Q1 2011

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/01/google-editions-launching-in-us-before-the-end-of-the-year-goin/:
Признай си, Google издания не беше точно вашият най-голям приоритет позиция сред нещата, обеща за стартирането 2010 , но според Mountain View е Скот Доугал, на д-книжарница от любимите търси компания в света наистина ще направи своя дебют преди декември, чрез. Това е предпоставено като уеб-ориентирана, бай-навсякъде, където и да е платформа за четене, този, който избягва на специализиран хардуер и софтуер в момента модел подкрепена от компании като Amazon за по-повсеместен и достъпни един (един скромен уеб браузър е всичко, което ще необходимо, което трябва да направи Тим Бърнърс-Лий греда с гордост ). Малки сайтове на всички вероизповедания, независимо дали те са независими книжарниците или книга отзиви, ще бъдат насърчавани да участват чрез свързване на своите потребители да Издания Google независимо от писанията те обсъждане - с внезапна модел за разпределяне на приходите запазвайки ги интересува. Дребно ценообразуване не се различава, ние сме казали, от това, Amazon и Barnes & Noble момента таксата, която повдига въпроса, какво е недостатък на изданията ?

Google стартира издания в САЩ до края на годината, излязат на международния пазар през Q1 2011 първоначално се появи на Engadget на Сря, 1-ви 12 2010 03:48:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Wall Street Journal | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар