сряда, 1 декември 2010 г.

LTE подробности Verizon вървим живо: 5-ти декември, 38-ма година пазарите, на 60 летища, както и 2 USB модеми

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/01/verizons-lte-details-go-live-december-5th-38-markets-60-airp/:
Verizon е на пресконференция подредени в няколко минути, за да официално спад на всички тези данни, но те хвърлят служебните си LTE сайт живеят вече където можете да видите почти всичко, което искате да знаете: преди всичко, че първоначалните 38 пазари (и 60 летища), ще тръгне тази неделя, 5 декември с два USB модеми в тегли - по един от LG и друг от Pantech. Ние вече са чували всички, които в една или друга форма, но това е хубаво да го видя написано на официалния сайт на Verizon. В едно важно подробно ние сме все още липсва, разбира се, е план за ценообразуване - за да можем нетърпеливото очакване, че тук, в следващите няколко минути, но през това време, не се колебайте да се играе с LTE покритие локатор Big Red е.

LTE подробности Verizon вървим живо: 5-ти декември 38 г пазари, на 60 летища, както и 2 USB модеми първоначално се появи на Engadget на Сря, 1-ви декември 2010 г 11:35:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Verizon | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар