сряда, 1 декември 2010 г.

LG Star подпори си неща на филма, играчки с iPhone 4 (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/30/lg-star-struts-its-stuff-on-film-toys-with-an-iphone-4-video/:
Ние не може да получи достатъчно от първите в света на Tegra 2 смартфон, LG Star , така че ако на 4-инчов дива иска в едър план, докато парада за Тел Авив, кои сме ние да се твърди? GSM Израел някак си успя да получи двойно- основни Android 2.2 слушалка ние зърнат по-рано този следобед , пълна с 8-мегапикселова камера и HDMI порт. Въпреки, че ние не разполагат с foggiest представа какво ти казва във видеото след почивката, на LG-P990 със сигурност изглежда да е бързо малка машина в страна до друга уеб страница изпитания на натоварване с фен-любимите iPhone 4, че ние като че ли да се открие нотка на колебание, когато капацитивен сензорен екран на звездата получава надраскване. Магнезий се до изкуствена срам, предполагам. Видео след почивката.

Продължавам четене LG Star подпори си неща на филма, играчки с iPhone 4 (видео)

LG Star подпори неща си на филм, играчки с iPhone 4 (видео) първоначално се появи на Engadget на Вто, 30 ноември, 2010 година 19:36:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник GSM Израел | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар