сряда, 1 декември 2010 г.

ППР Bigstream IPOD / iPhone устройството разкри, гледам на една до ефир през следващия месец

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/01/pcd-bigstream-ipod-iphone-dongle-revealed-looking-to-one-up-a/:
И сега, има едно име. В iDevice стрийминг адаптер , че сме забелязани няколко месеца най-накрая е подходящо осигуряване, с ППР Bigstream е почти разкри днес, тъй като подготовката на CES продължава. В основата си това е доста проста - просто включете същината в 30-пинов конектор Dock на вашия Ipod, iPhone или IPAD, и след това свържете шатри като радиостанцията на вашия телевизор. Веднъж свързан, твърди, че потребителите ще бъдат в състояние да светлина "Netflix, Direct TV NFL неделя билети-Go и качи съдържание, наред с други приложения," директно на кръга, без окабеляване. Трудно е да се каже дали ППР е реално разтоварените лицензионни споразумения с тези медийни портали (или ако това е просто много, много добър в заобикаляне на DRM), но всички трябва да се яви в издание 2011 на месец CES следваща. Системата се основава на 5.8GHz безжична връзка RF за разпространение на сигнали, и както можете да кажете, това е изцяло по-гъвкави от ефир - протокол, който може да поточно видео от собствените IPod Apple и YouTube приложения. Любопитно е, че първата версия ще поддържа само 480p предавания, макар и 1080p модел, трябва да удари рафтовете по-късно през 2011 година. Ето надявам ние ще получите добър поглед към това как точно тя изпълнява в Лас Вегас.

ППР Bigstream IPOD / iPhone устройството разкри, гледам на една до ефир през следващия месец първоначално се появи на Engadget на Сря, 1-ви Декември, 2010 11:24:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink PC Mag | източник ДВА ПЪТИ , Вземи Bigstream | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар