сряда, 1 декември 2010 г.

Ямаха TSX-140 за безплатен аудио системата ви събужда внимателно, няма да можете да спи рок

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/01/yamahas-tsx-140-ipod-audio-system-wakes-you-gently-wont-rock/:
Yamaha е бил в движение до компания , когато става въпрос за IPod докове, които са с една степен над средното ниво, както и инвентар Последният е по-различно. Това е ми-твърде света там, и някак си TSX-140 успява да си постави като предлага освен око-приятен мотив заедно с един IntelliAlarm функция. Казано по-просто, тя позволява на потребителите да бъде събуден от музика на Ipod, а по-скоро от взривяване твърдо на 11, когато часовникът удари начин, твърде рано, тя постепенно прозорци на звука, докато мозъка ви е в съзнание достатъчно, за да заличи бутона дрямка. Както се очакваше, има и IPod докинг пристанище на върха, както и USB порт, и ще се намери един чифт на 3.5-инчов пренесли басови високоговорителя под външно мирис на почва. В допълнение към осветени бутони върху горния панел, три контроли на предния панел предоставя достъп до източник, обем, настройки радио, будилник и функции на еквалайзера, и докато вземането Yamaha, че този човек осигурява "нежна, без стрес чувството, че прави събуждане създаване на удоволствие ", ние сме се познае, че ще продължи да бъде скучна прави всичко след това.

Продължавам четене Ямаха TSX-140 за безплатен аудио системата ви събужда внимателно, няма да можете да спи рок

Ямаха TSX-140 за безплатен аудио системата ви събужда внимателно, няма да можете да спи рок първоначално се появи на Engadget на Сря, 1-ви декември 2010 09:29:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Hot Hardware | източник Yamaha | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар