сряда, 1 декември 2010 г.

GE форми нов дом бизнес за управление на енергията, насочени към преодоляване на "полезността на потребителите разликата"

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/01/ge-forms-new-home-energy-management-business-aimed-at-bridging-t/:
GE явно е бил в дома за управление на бизнеса енергия за известно време , но това засили своята игра, в доста голям път тази седмица. Компанията наскоро обяви официалното създаване на новата си енергия в дома за управление на бизнеса (или HEM), които ще попадат в обхвата на техника на GE Lighting & разделение и ще се ръководи от Дейв McCalpin (на снимката горе). Според GE, новият бизнес ще се фокусира върху подпомагането на потребителите, така и полезността на фирмите да управляват потреблението на електроенергия и цените, и то ще ръководи цялата гама продукти на GE, свързани с управление на енергията, включително неща, като GeoSpring на компанията хибридни гореща топла вода, различни уреди , и нейната нова система за управление на енергията, определени Nucleus да влезе в продажба през следващата година. Ръководителят на миналото на почивка за пълното съобщение за медиите.

Продължавам четене форми GE нова енергия за управление на бизнеса у дома, насочени към преодоляване на "полезността на потребителите разликата"

GE форми нов дом за управление на бизнеса енергия, насочени към преодоляване на "полезността на потребителите разликата" първоначално се появи на Engadget на Сря, 1-ви 12 2010 14:42:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink CNET Новини | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар