сряда, 1 декември 2010 г.

Motorola Olympus появява в природата, показва, непреклонен ангажимент за MOTOBLUR

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/01/motorola-olympus-shows-up-in-the-wild-demonstrates-unyielding-c/:
Свидетел последния ни преглед на Android смартфон от Motorola и ще разберете какво мислим за MOTOBLUR . Тогава пак, ние смятаме, може да получи повече нашите опасения, когато на кожата Мото се простира през този прекрасен на вид, предполага Tegra 2-похвала смартфон. На Olympus е скъса отново, този път от някой, които твърдят, че са го купи на една бълха пазар, и сега показва на изход HDMI заедно със стандартните конектори MicroUSB, и двете от които са засадени на страната на това, което прилича на много тънки Устройството наистина. На Olympus е с пренос на Defy склонност е за минимална панела отпред, но сега, че ние имаме нещо за да се прецени размера против ", тя не изглежда да са оборудвани с най-малко 4-инчов екран. Доста добро състезание за звезда LG , сме сигурни, че ще се съгласите. Ако можехме да знаем , когато може да започне ...

Продължавам четене Motorola Olympus появява в природата, показва, непреклонен ангажимент за MOTOBLUR

Motorola Olympus появява в природата, показва, непреклонен ангажимент за MOTOBLUR първоначално се появи на Engadget на Сря, 1-ви Декември 2010 06:28:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Gizmodo | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар