сряда, 1 декември 2010 г.

FCC справяне неутралността на мрежата на 21 декември

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/01/fcc-to-address-net-neutrality-on-december-21st/:
Е, добре, вижте какво е добавен в предварителен график, когато Федералната комисия по комуникациите отговаря на 21 декември: неутралността на мрежата . Ето как позиция гласи:
Отворете Internet ред: Заповед за приемане основни правила на пътя, да се запази отворен интернет като платформа за иновации, инвестиции, конкуренция и свободното изразяване. Тези правила ще защити потребителите и новатори "правото да знам основна информация за широколентови услуги, право на изпращане и получаване на законно Интернет трафик, и право на условия на равнопоставеност, като предоставяне на широколентови доставчици на интернет достъп с гъвкавостта на разумно управление на техните мрежи.
Предполага се, че един проект за сега е сред участниците в обращение, данните от които са от изключително значение за двете потребителите и жични / безжични доставчици, така.

FCC справяне неутралността на мрежата на 21 декември първоначално се появи на Engadget на Сря, 1-ви декември 2010 03:14:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Ars Technica | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар