сряда, 1 декември 2010 г.

LG и QD Vision се обединят за QLEDs: квантовата точка показва на енергийно ефективни нашето бъдеще

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/01/lg-and-qd-vision-unite-for-qleds-the-quantum-dot-displays-of-ou/:
Изглежда, че LG наистина има нещо за тези, квантова точка светодиоди . След кука с Nanosys -рано тази година, корейският гигант вече е разтягане на едно от неговите пипала - LG Display , за да бъдат конкретни - за партньорство с конкурентната QLED дизайнер в QD Vision . Какво е обещано от това съвместно предприятие попада право в съответствие с родово си мечта - по-добра точност на цветовете от светодиоди , до два пъти по енергийна ефективност на даден цвят чистота, и евтин и прост производствен процес. В действителност, тъй QLEDs не се нуждаят от същото стъклени като най-актуални технологии дисплей, които предлагат ненадмината гъвкавост (olé!) от гледна точка на това как и къде могат да бъдат използвани. Единственото Даунър, и трябваше да знам ще има такъв, е, че веднъж Vision описва своите технологии като все още в "етап на развитие", но хей, поне ние имаме друг хладен акроним да добавите в нашата библиотека.

Продължавам четене LG и QD Vision се обединят за QLEDs: квантовата точка показва на ефективната мощност бъдеще

LG и QD Vision се обединят за QLEDs: квантовата точка показва на ефективната мощност бъдеще първоначално се появи на Engadget на Сря, 1-ви декември 2010 г 05:17:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар