сряда, 1 декември 2010 г.

Следваща IPAD е аут камера доставчика си в тайванската фондова борса подаване?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/01/next-ipads-camera-supplier-outs-itself-in-taiwan-stock-exchange/:
В този момент, има ли някой, който не подозирате, че следващата IPAD ще спортни камера? Чухме толкова много, повече или по-малко , а сега тук е по-фураж за съмнителни там: според Digitimes, един Тайван фондова борса подаване от Largan Precision се колчета като "единствен обектив модул доставчик" за предстоящото второ поколение IPAD, с превозите (на част или на таблетки, не сме сигурни) трябва да излезе през първото тримесечие на 2011 година. Трябва да отбележим, че Largan е камерата части доставчик за iPhone 4. Не сме били в състояние да се провери на себе си подаване още, и от своя страна Largan не казва една дума, но ние ще ви позволи да знаем какво копае. Сега можете да се върнете в част от IPAD си два сън, в който е люлка една чаша без 3D дисплей ултра-ретината ... от двете страни ... и това е прозрачно ... и сгъваема ... , а не истински.

IPAD камера на доставчика аут Следваща себе си в тайванската фондова борса подаване? първоначално се появи на Engadget на Сря, 1-ви декември, 2010 07:11:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Мак слухове | източник Digitimes | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар