сряда, 1 декември 2010 г.

Samsung хвали Супер PLS дисплей, тъй като развитието на IPS на смартфони, планира производство в началото на 2011 г.

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/01/samsung-touts-super-pls-display-as-the-evolution-of-ips-on-smart/:
Samsung, която е световен лидер в мобилните показва , че е, е разбираемо малко обезпокоена от спортни iPhone на Apple IPS LCD-4, но сега се завръща на преден план с марката напляскване нови PLS Супер технологии. PLS означава Самолет на линия превключване, който помага Samsung доставят някои доста ефектен ъгъл на гледане - дори по-добре от вече звездна тези, които ще намерите на панели IPS - а също така подобряване на яркостта на екрана от отчитат 10 на сто. Целевият пазар на екрани Супер PLS ще бъде смартфони и таблетки, с вкусна резолюция WXGA на оферта за топ участници в търга. Гледай ти, Samsung също така твърди, производствените разходи са 15% по-ниска от сравнима IPS технологии, което означава, че единственото нещо, което стои между нас и следващите нови горещина е време - Сами очаква да започне масовото производство в началото на следващата година. О, и това е работа за осигуряване на набор от 30 патента, свързани с Супер PLS, така че не трябва да излизат въплътила надеждата за преки конкуренти от LG или някой друг в скоро време.

Продължавам четене Samsung хвали Супер PLS дисплей, тъй като развитието на IPS на смартфони, планира производство в началото на 2011 г.

Samsung хвали Супер PLS дисплей, тъй като развитието на IPS на смартфони, планира производство в началото на 2011 г. Първоначално се появи на Engadget на Сря, 1-ви декември 2010 г 08:19:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink OLED-Display.net | източник Samsung | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар