сряда, 1 декември 2010 г.

Eizo е DuraVision LCD се очила без 3D при 1080p, е напълно bezelriffic

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/01/eizos-duravision-lcd-does-glasses-free-3d-at-1080p-is-totally/:
Eizo е DuraVision LCD се очила без 3D при 1080p, е напълно bezelriffic
Търсите като нещо, което избягал от моста на USS Palomino е Eizo е DuraVision FDF2301-3D, на тъмно, заплашителен лик, съдържащи 23-инчов LCD екран. Той разполага с пълна разделителна способност HD и може да показва съдържание в 3D, но реално Номерът е, че той може да направи това без очила. Да, дълбоко в това тъмно и ъглово външно е необходимо набор от хардуер, за да гарантира, че двете очи виждат два отделни образа, предполагам, без някоя от странностите сме виждали с други очила без дисплеи. Санкциите, разбира се, налагането му насипно състояние и това, което със сигурност ще бъде внушителна цена. Не цена е била определена, но индикациите са, че то ще струва хиляди долари - не че тя някога ще удари на дребно.

Eizo е DuraVision LCD се очила без 3D при 1080p, е напълно bezelriffic първоначално се появи на Engadget на Сря, 1-ви декември 2010 год. 00:10:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник AV Гледай | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар