сряда, 4 май 2011 г.

Свет је најмањи Донкеи Конг кабинет пружа аутентичан доживљај аркада за ситне прсте (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/04/worlds-smallest-donkey-kong-cabinet-delivers-authentic-arcade-e/:
Сићушни Донкеи Конг кабине
То је, пријатељи, је уметничко дело. Изнад је диван, потпуно функционалан рекреацију оригиналног Донкеи Конг аркада кабинет - и то је само 8,25 инча висок. Остварен Моддер Бендера објавио свој рад "на изградите сопствени Аркадне Контроле форум и то је сигурно Вов, чак најциничнији од људи. У срцу овог Буилд је упао се ГамеПарк ГП2Кс Виз ради МАМЕ , али је пажњу на детаљ, укључујући и штампани винил налепнице и пали надстрешница, то заиста повуци (наводно свету најмањи) је 1 / 8 скале заједно овај пројекат. Погледајте галерију испод и пар дугих Демо видеос после паузе. Ен Гарде Г. Хецк !

[Хвала, Брајан]

Наставити читање на свету најмањи Донкеи Конг кабинет пружа аутентичан доживљај аркада за ситне прсте (видео)

Свет је најмањи Донкеи Конг кабинет пружа аутентичан доживљај аркада за ситне прсте (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 15:37:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Изградите сопствени Аркадне Контроле | Емаил тхис | Цомментс

Флексибилно ПаперПхоне жели да Бент ван форме (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/04/flexible-paperphone-wants-to-get-bent-out-of-shape-video/:
Ми волимо наше смартпхоне (делимично), јер су они флексибилни, у смислу да су моћни су мултитаскинг машина. Истраживачи са Краљичиног Универзитета у Онтарију Канади, међутим, желе флексибилан телефона у буквалном смислу - мање од пет-алат играча , и још много тога мајстор човек од гуме . Коришћење дуктилне Е-Инк екран и еластично електронске темеље, они су створили уређај под називом ПаперПхоне да су буквално кривине да ће његова корисника. Увијање угловима уређаја није само за показивање, било, као склапање телефон је начин на који корисници навигацију меније и упутили позив. Нисмо у потпуности продати на идеју Бенд-базиран кориснички интерфејс, али ми смо дефинитивно копање гибак и лаган телефон форми. Видео нових Флеки-телефон, након паузе.

Наставити читање Флексибилно ПаперПхоне жели да Бент ван форме (видео)

Флексибилно ПаперПхоне жели да Бент ван форме (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 16:03:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Људска Медиа Лаб | Соурце Краљичин универзитет Онтарију | Емаил тхис | Цомментс

Књиге: Апацхе ЈМетер

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hQ0m-R1Xj6Q/Book-Review-Apache-JMeter:
МассДосаге пише "Апач ЈМетер написао Емили Х. Халити је веома уводна водич за коришћење опен соурце Апацхе ЈМетер тестирање алатка Нажалост, књигу која је требало да се добро хране у подстаћи апетите тестера квари Петпарачки уређивање, писање и сиромашне. врло мало садржај који није већ укључен у сопственом упутство за употребу ЈМетер. " Прочитајте испод за остатак прегледа МассДосаге је.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Интел-ов 3Д Транзистори Обећање Мали Физички и Електротехнички отисак

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/YrTux7eR0N8/:
Арраи

Хауард Линдзон, Иосси Варди, Грег Тсенг и Бредли Хоровиц све је спремно да поремети у Њујорку

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/05gRrDNUUD0/:
Арраи

Алтец Лансинг орбиту преко УСБ стерео звучници адута лаптоп рачунара, има расцеп личности

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/04/altec-lansings-orbit-usb-stereo-trumps-your-laptops-speakers/:
УСБ звучници нису баш наслов-Граббинг гаџета ових дана, али остаје чињеница да лаптоп може да већина још увек користе малу помоћ на аудио крају. Ако сте у потреби брзо решење за слаби-звучи машина, затим Алтец Лансинг је $ 49,95 Орбит УСБ-Музика (иМЛ247) би могао бити вредан ваше разматрање. Као што име каже за себе, и власт и аудио улаз се управља преко једног УСБ кабла, што значи да батерије нису овде потребни. Још боље, када није у употреби, можете једноставно да се поклопац ноге, ствари каблова у шупље завршава, а затим увити звучника заједно да се формира једна глатка цев за складиштење. Наравно, имајте на уму да ова Орбита неће радити са уређајима спортским заједнички 3.5мм прикључак за слушалице, и очигледно не очекујте биоскопски квалитет звука од тих сићушних канистере - Хеј, увек постоји компромис. Руке са слика у галерији испод.

Наставити читање Алтец Лансинг орбиту преко УСБ стерео звучника адута лаптопа ваш, је расцеп личности

Алтец Лансинг орбиту преко УСБ стерео адута лаптоп рачунара звучника, расцеп личности је првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 14:32:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Алтец Лансинг | Емаил тхис | Цомментс

Шокира! Колеџ децу као да иПадова у учионици

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/04/shocker-college-kids-like-having-ipads-in-the-classroom/:

Е-читаоци можда неће бити довољно добар за свето хале Принстон је , али студенти и професори у Оклахома Стате Университи изгледа да је пала преко ушију за своје иПадова . Прошле јесени, школа увела таблета у неколико предавања дворане и учионице, као део свог иПад пилот програм. Наставници који су укључени у истраживање каже да користи од свих образовних софтвер доступан на Аппле Апп Сторе, док ученици немају цењен да троше своје уштеђевине живот на традиционалним уџбеницима. На крају пилот програма, пуну 75-одсто цоллегианс рекао иПад "увелико побољшана" своје учионице искуства, иако смо погађање да је много тог проширења је дошао из своју новооткривену способност да проверите веб између белешке са предавања. Мишљење је било приметно више подељена, међутим, на вредност уређаја као е-читач. Неки су уживали имају све своје књиге на једном месту, док су други мало разочаран са искуством, рекавши да они нису га користе за читање онолико често колико би требало да. Наш бивши ундерград-Слацкер себе може у потпуности односе. Видео и ПР вас чекају, након паузе.

Наставити читање Схоцкер! Колеџ децу као да иПадова у учионици

Шокира! Колеџ децу као да иПадова у учионици првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 14:54:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк МацНевс | Соурце БусинессВире | Емаил тхис | Цомментс

Сони Званично криви број анонимних За ПСН Пијук

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/67ehHTHLv98/Sony-Officially-Blames-Anonymous-For-PSN-Hack:
Х_Фисхер пише "У писму Конгресу, Казуо Хираи, председник управног одбора компаније Сони директора, криви хакер група Анонимни за израду могућих крађа играча Шта је све" Лични подаци ". Све више и више евидентно је да је Сони је био жртва веома пажљиво планирана, веома професионално, високо софистицираних кривично сајбер напада дизајниране за крађу личних и кредитних информација картицу за незаконите сврхе ", Хираи писао је такође указао да је Сони чекао два дана пре него што обавести ФБИ-у крађе.."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Америцан Аирлинес тестира у лету медијима стримовање, боравак радознало мама о садржају селекцију

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/04/american-airlines-testing-in-flight-media-streaming-staying-cur/:
Америцан Аирлинес желите да платите за филмове и показује да сте навикли на бесплатно да вам дају нови начин да себе забављају на 30.000 метара. Авио-компанија тестира Аирцелл'с наредном сервис који ће пустите филмовима ток и ТВ програма на вашу личну ВиФи уређај. Аирцелл, компанија која стоји иза Гого на лету ВиФи је Цуратинг библиотека садржаја, и за сада, то је јасно колико велики избор ће бити (последњи пут проверили смо, компанија је боравио мама о садржају партнера). И ми свакако запитати како глатка стримовање ће бити на препуном лет пун веб сурфере ... знате, с обзиром да је већ Гого компресује ЈПЕГ на свакодневне сајтовима. И заиста, то је боље да буде - у супротном, ти си боље са бесплатним емисија и филмова уграђени у тај уграђени право забавни центар испред вас. Сва питања на која ће добити одговор када се услуга покреће ове јесени.

Наставити читање Америцан Аирлинес тестира у лету медијима стримовање, боравак радознало мама о садржају селекцију

Америцан Аирлинес тестира у лету медијима стримовање, боравак радознало мама о садржају избор првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 13:50:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

ХП Павиллион дм4к са Санди Бридге крене у продају, почиње на $ 730

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/04/hp-pavilion-dm4x-with-sandy-bridge-goes-on-sale-starts-at-730/:
Они Санди Бридге освежава само даље долазе . Данас, то је ХП-ов ред, чији је 14-инчни Павилион дм4 (које смо прегледали прошле године) сада стандардно долази са 2.3ГХз Интел Цоре и5-2410М процесора. Занимљиво, то је сада дм4 Кс - суфикс обично не виде на ХП нотебоок рачунара. За то $ 730 почетну цену, такође ћете добити Радеон ХД 6470М графиком са 1ГБ меморије, 6ГБ РАМ меморије, 640ГБ хард диск 5.400 о / мин, као и шест-ћелијском батеријом. Ако новац није објекат, можете преварити ваше се са 2.7ГХз Цоре и7-2620М процесор, 8 ГБ РАМ меморије, 750ГБ и 7.200 о / мин хард диск. Ох, и за 25 $ можете се одлучити за "тамне УМБЕР" боји уместо "челичне сиве" (на слици). Није превише запуштена, али се само надам да ХП је такође фиксна климав тоуцхпада.

[Хвала, Соурабх]

ХП Павиллион дм4к са Санди Бридге крене у продају, почиње на $ 730 је првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 14:11:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Логицбуи | Соурце КС | Емаил тхис | Цомментс

Роботи Алтруизам "Еволве"

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/88XM-bGCOes/Robots-Evolve-Altruism:
сциенцехабит пише "компјутерских симулација мали роботи са основном нервног система показују да је, стотинама генерација, ове виртуелне машине еволуирају алтруистички понашања Они почињу да деле мале дискове -. стенд-ин за храну - једни са другима, тако да особине својих другова" . се преноси на следећу генерацију Стручњаци кажу да студија баца светло на зашто разне животиње - од пчела на човека -. помажу једни другима, чак и када га боли своје шансе за репродукцију "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Фаце-монтиран нос Стилус Написано за телефоне

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/E8Wew4y2MJE/Face-Mounted-Nose-Stylus-Created-For-Phones:
Ланкон пише "Дизајнер Доминик Вилкокс је дошао са Пинокио ​​стилу" прст-нос оловку 'која вам омогућава да користите свој телефон руке слободне, извештаји Кабловски Он је дошао са дизајном након што је утврдио да је хтео да искористи своје тоуцхпхоне у. купатило руке влажне није добар екран осетљив на додир навигациони уређај., па је нашао да користи свој нос за померање, али је било тешко да се види тачно где му је нос био додирује екран решење је да се створи 'прст' нос екстензију која. ће омогућити за навигацију док држите телефон чврсто у својој једној сувом руком. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Хром, односно да омогућавају корисницима да Обриши колачиће Блиц

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ptp9AcbleNQ/Chrome-IE-To-Allow-Users-To-Delete-Flash-Cookies:
Траилруннер7 пише "предстојеће издање програма Адобе Фласх Плаиер 10,3 ће корисницима пружити већине главних претраживача могућност да избришете колачиће фласх на исти начин на који су они у стању да избрише нормалне веб колачиће, захваљујући бољу интеграцију са подешавањима приватности у Интернет Екплореру и Гоогле Цхроме поред способности за кориснике да бисте избрисали колачиће које је поставио плуг-ин претраживача и Адд-онс. им даје бољу контролу безбедности и приватности садржаја на својим машинама и дизајниран је за решавање озбиљних Питање које је било који оптерећују Фласх за неко време Безбедност и приватност стручњаци. упозоравају о импликацијама тзв Фласх колачића, који су постављени од стране блица и тешко да корисници пронађу и брисање. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ДАРПА Грађевина Футуристички свемира групе

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/E9UoF1HJrwE/DARPA-Building-Futuristic-Space-Exploration-Group:
цоондоггие пише "Шта је почео као идеју о томе како да и даље истражује крајњих граница простора је сада почиње да се озбиљније облик Дефенсе Адванцед Ресеарцх Пројецтс Агенци (ДАРПА) издао је данас позив за индустрију информације о томе како да се формира, као што су космичких ентитета. Конкретно ДАРПА рекао је издао захтев за информације треба да тражи идеје и информације о структури и приступ, и идентификују лица квалификовани и заинтересовани за унапређење оно што је познато као пројекат 100 Година Старсхип ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.