сряда, 4 май 2011 г.

Сеагате примерака Самсунг белешке, поново паузе реал-густина баријера са 1ТБ хард диск плоча

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/03/seagate-copies-samsungs-notes-re-breaks-areal-density-barrier/:
Шта бољи начин за СЕАГАТЕ да прослави свој $ 1.375 милијарди долара куповину ХДД Самсунг поделе него да поново уведу старе фирме пробој ? Сеагате је Самсунг 1ТБ тањира прототипова и пакује их у прави хард диск, доносећи нове технологије на тржишту по први пут. Ови нови уређаји се хвалити реал-густина од 625 гигабита (78.13ГБ) по квадратном инчу, постигавши 1ТБ плоча за следећу генерацију одијело о хард дискова. Нажалост, Сеагате неће бити бубање четири од тих 1ТБ плоча у један хард диск као Самсунг је првобитно планирано, уместо да се одлуче на деби технологије у 3ТБ спољни диск под њиховим ГоФлек бренд. Нема званичних спецификација овај пут, али када је Турска била на тањиру Самсунг, је досадан на 5.400 рпм са 32МБ кеш меморије и САТА 6Гбпс компатибилност.

Сеагате примерака Самсунг белешке, поново паузе реал-густина баријера са 1ТБ хард диск плоча првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 03 Мај 2011 23:02:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Елецтрониста | Соурце Сеагате | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар