сряда, 4 май 2011 г.

Делл ултра танких лаптоп рачунара ће имати 15,6-инчни екран, Омотац лагано на вашем новчанику?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/04/dells-ultra-thin-laptop-will-have-a-15-6-inch-screen-tread-lig/:
То је Делл Востро В13. То изгледа као сан, а то је јефтино - али постоји не много сирово мишића овде, и нема батерије говорити о. Не, овај потомак легендарне Делл Адамо није показао одговарајуће МацБоок Аир ривала, али ми знамо да би једно - Делл често дирају , никада није виђен танке и светло . Сада ЦНЕТ с анонимним изворима нису појавили, са вестима да ће Делл представити најтањи 15,6-инчни лаптоп који смо икада видели, и са Интеловим најновијим Цоре и5 и Цоре и7 процесора Санди Бридге унутра. Ови извори такође наводе да је лаптоп ће бити направљена од специјалних материјала, а ипак неће бити "једнократна производ" као Адамо - она ​​наводно ће бити потрошач производ са под-$ 1,000 цена. То је сочно гласина, али смо склони да верујемо да је то истина. Зашто? Делл у кући Блоггер Лионела Менцхаца потврђује да је Делл ради на управо такву 15,6-инцхер, и каже да су "више модела које долазе."

Делл ултра танких лаптоп рачунара ће имати 15,6-инчни екран, Омотац лагано на вашем новчанику? првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 00:48:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ЦНЕТ , @ ЛионелатДелл (Туиттер) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар