сряда, 4 май 2011 г.

Спотифи покреће сервис за преузимање музике са иПод синхронизацију, ставља иТунес на огласној

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/04/spotify-launches-download-service-with-ipod-sync-puts-itunes-on/:
Пази иТунес Спотифи је управо покренула је свој нови музички сервис за преузимање. Шта више, фирма која је синоним за стриминг музике ће вам омогућити да синхронизујете преузели мп3 песама снопови на ваш УСБ повезан иПод цлассиц, Нано, дволичност или путем нови "уређаји" секцији Спотифи апликацију покренуту на рачунару. И слушају се фреелоадерс, Спотифи Мобилни ИОС и Андроид апликација корисници сада могу синхронизовати песама бежично без потребе премија претплате. Ево цитат из Данијел Ек Спотифи директор, сигурно је да креирате неке Стрепња у Цупертино:
"Од данас, заиста Спотифи је једини музички плејер иоу'лл евер неед Наши корисници не желе да имају да се пребацујете између музичких плејера, али. Они желе да заузму своје плејлисте са собом где год да иду, на шири опсег уређајима, више једноставно и по цени коју могу да приуште Сада смо направили је могуће да на једном од најпопуларнијих светских потрошача уређаја.. "
Спотифи Довнлоад цене својих девет милиона корисника бесплатном серверу (не Премиум претплатника) разлаже на следећи начин:
  • 10 песама за 9,99 € или 1,00 € по путу (£ 7,99, или нешто мање од 80П по путу)
  • 15 песама за € 12,99 или 0,87 € по путу (£ 9,99 / 67п)
  • 40 песама за € 30,00 или 0,75 € по путу (£ 25 / 63п)
  • 100 песама за € 60,00 или 0,60 € по путу (£ 50 / 50п)
Све нове функције ће почети ваљање је данас као део аутоматског ажурирања. Погледајте пуну саопштење за медије, након паузе, као и брзо увођење видео почетак.

Наставити читање Спотифи покреће сервис за преузимање музике са иПод синхронизацију, ставља иТунес на огласној

Спотифи покреће сервис за преузимање музике са иПод синхронизацију, ставља иТунес на обавештење првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 02:02:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар