сряда, 4 май 2011 г.

Америцан Аирлинес тестира у лету медијима стримовање, боравак радознало мама о садржају селекцију

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/04/american-airlines-testing-in-flight-media-streaming-staying-cur/:
Америцан Аирлинес желите да платите за филмове и показује да сте навикли на бесплатно да вам дају нови начин да себе забављају на 30.000 метара. Авио-компанија тестира Аирцелл'с наредном сервис који ће пустите филмовима ток и ТВ програма на вашу личну ВиФи уређај. Аирцелл, компанија која стоји иза Гого на лету ВиФи је Цуратинг библиотека садржаја, и за сада, то је јасно колико велики избор ће бити (последњи пут проверили смо, компанија је боравио мама о садржају партнера). И ми свакако запитати како глатка стримовање ће бити на препуном лет пун веб сурфере ... знате, с обзиром да је већ Гого компресује ЈПЕГ на свакодневне сајтовима. И заиста, то је боље да буде - у супротном, ти си боље са бесплатним емисија и филмова уграђени у тај уграђени право забавни центар испред вас. Сва питања на која ће добити одговор када се услуга покреће ове јесени.

Наставити читање Америцан Аирлинес тестира у лету медијима стримовање, боравак радознало мама о садржају селекцију

Америцан Аирлинес тестира у лету медијима стримовање, боравак радознало мама о садржају избор првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 13:50:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар