петък, 25 февруари 2011 г.

Откриће Финал покретање Успешна

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/19jUWKyiWUE/Discoverys-Final-Launch-Successful:
Пхогхат пише "Превазилажење доле до-последњег-Други проблем, Спаце Схуттле Дисцовери ушао у историју јуче, лансирање на коначну мисију у орбиту највише путовали Орбитер носи посаду од шест астронаута и један људски попут Робонаут. заједно са новим сталним магацин и потрошни материјал за Међународну свемирску станицу. " Сам почетак је, како је планирано, неколико комада пене изолације сломио без спољњег резервоара за гориво на путу горе, али не очекује да буде брига за безбедност, а они планирају инспекције како би били сигурни. НАСА је снимке лансирања јучерашњег и Дисцовери ретроспектива, и Атлантика има велику колекцију слика које укључују шатл. Мајк капути, пилот прва мисија Откриће у 1984, говорио је у једном интервјуу о његовој вези са њом. Откриће се враћа на Земљу 7. марта.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Самсунг Галаки ИИ добија врло прелиминарне, скупо Великој Британији цене

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/25/samsung-galaxy-s-ii-gets-very-preliminary-expensive-uk-pricing/:
Не иди скочивши са андроид једрилици још увек, то су врло рано бројеве, али Самсунг Галаки ИИ је по цени од пар у Великој Британији и малопродаје категорији су они ставио га у је изразито висока краја. ЕКСпансис је унос £ 630 ($ 1,020) за Тхе Гингербреад-спортске откључан телефон, док Плаи.цом је на £ 600 ($ 971) и обећава 31. марта Релеасе Дате. Чак и ако сте довољно откачени да стави новац се на унапред наручити данас, да ли се у виду да је показивао Пусти цену на £ 650 (£ 670 са РРП) само је јуче, тако да цена ипак изгледа да променљиве и проналажење његове Свеет спот. Шта год да се деси, са тако високим полазиште, сумњамо С ИИ цена ће бити њен најатрактивнији атрибут лансирања.

Самсунг Галаки ИИ добија врло прелиминарне, скупо Великој Британији цене првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 25 Мар 2011 14:53:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ГСМ Арена , Пхандроид | Соурце Плаи.цом , еКспансис | Емаил тхис | Цомментс

Енгадгет Реадер Меетуп вечерас у Сан Франциску у 6:30 АМ ПСТ!

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/25/engadget-reader-meetup-tonight-in-san-francisco-at-6-30pm-pst/:
Тако је људска бића - то је опет дешава! Енгадгет посада је све заједно своје најбоље партије одећу и транспорт Оут Вест за другу траншу од наших фантастичних читаоца Меетупс. Наш последњи догађај у Њујорку привукло гомилу људи и био је све око експлозије, а Сан Франциско рате, сигурно ће бити баш као експлозивни (или можда више? Ц'мон ... нам покаже шта имате). Овог пута смо у партнерству са Спринт, као и Сони Плаистатион, Самсунг, ХП, року, ЛГ, ВУДУ, РИМ-а, Слинг, Сонос, ХТЦ, Цорнинг, Спхеро, ОнЛиве, Плантроницс, Снапстицк, и још много тога да донесе вас ноћ гаџета геекинг, поклони, укусно хране, а неки страшан музике (које нико други него наш Подцаст продуцент, Трент Волбе). Такође, читав хаос на Енгадгет уредника ће бити на руци да се забавља и информише, тако да ако имате било каквих питања притиском - укратко их!

Свих узраста Схиндиг ће се вечерас место, фебруар 25 у граду Поглед на Метреон , који се згодно налази у центру СФ. Ако сте залуђеник у граду, већ вероватно знате шта смо причају. Врата ће се отворити у 6:30 часова, а капацитет је ограничен на 1200 људи - тако да ако желите да се унутра, стигнем рано!

Наставити читање Енгадгет читач Меетуп вечерас у Сан Франциску у 6:30 АМ ПСТ!

Енгадгет Реадер Меетуп вечерас у Сан Франциску у 6:30 АМ ПСТ! првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 25 Мар 2011 15:35:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

ПаиПал Реинстатес Фонд за ВикиЛеакер Менинг

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XO0XJKE0h08/PayPal-Reinstates-Fund-For-WikiLeaker-Manning:
итвбеннетт пише "ПаиПал-а је укинуо привремену ограничења постављена на рачун храбрости да се одупре, група подизање средстава за подршку правну одбрану УС Арми Пфц Бредли Менинг, који је ухапшен због наводног преузимања тајних података и пружање га Викилеакс. Као. можда сећате, ПаиПал-а се запетљала у контроверзу крајем прошле године, када је Схуттеред рачун за Викилеакс усред контроверзе око експозе Стејт департмента докумената. ПаиПал-а директор за комуникације Ануј Наиар изјавио је у блогу да постављате никакве одлуке "везе са Викилеакс '. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Први у свету робота маратон Почиње да се спор почетак, вероватно ће остати на тај начин

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/25/worlds-first-robot-marathon-gets-off-to-a-slow-start-will-like/:
Можда их добро 92 сати дуже од најбрже људских тркача, али је група од пет пинту величине хуманоида званично су започела први на свету пуне дужине робота маратон. Робо Мара Пуна, ставити на стране јапанске компаније роботике Встоне , почео је данас у Осаки, у Јапану, па ће видети механизована такмичари кроз 42 километара (26 миља) трке, процењује се да траје најмање четири дана. Током маратон, круг учесника ће 100-метара у затвореном простору пратити укупно 422 пута, са мало помоћи из њихових људских тренери - контакт је дозвољен само за време батерија и серво замену. Встоне је Робовие ПЦ ЛЕД пакет на почетку, али са три дана лево да иде, то је још увек било ког робота игре. Можете да проверите уживо све, ух, спори и бесни акције на покривеност линк испод, и добити потпуни преглед трци, заједно са преводом непријатно, следећи извор везу.

Први у свету робота маратон Почиње да се спор почетак, вероватно ће остати на тај начин је првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 25 Мар 2011 13:36:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ПхисОрг , ББЦ | Соурце Встоне | Емаил тхис | Цомментс

Када интернет Скоро Фрацтуред

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NI-ldPnb5fQ/When-the-Internet-Nearly-Fractured:
Анонимни читалац пише "Атлантик је фасцинантан, ако је дуготрајан, прича о човеку по имену Јуџин Касхпурефф ко 'запалила битка око будућности глобалне мреже' лансирањем ДНС-а лажни регистар у касним 90-Ево извода.: "Он је одлучио да оде корак даље једноставно регистровање сајтова на алтернативним домена највишег нивоа, и отели саобраћај намењен ИнтерНИЦ.нет Он је истакао домена. свом сајту, где је уложио протест око тога како је име домена простор под контролом, а затим понудио посетиоцима могућност наставка на сајту Мреже решења Ово је, Сетићете, отприлике у исто тренутку када федерална влада покушава да се случај пословне заједнице, у свету,. да овој Интернет ствар није било дигиталних дивљи запад '".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Сићушни Транзистори Може се користити за праћење Готовина

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sO__xPBoFuE/Tiny-Transistors-Could-Be-Used-To-Track-Cash:
дисцо_траци пише "Банке су дуго сматрали стављање силикона транзистора на валути, из безбедносних разлога, али технологија је превише делимични и интензивна за папир рачуне сада, мали мале снаге органских транзистора развијен од стране немачких научника. могао да је могуће да се заиста пратити новац. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Фрицтионлесс суперфлуид Пронађено у неутронске звезде Фирефок

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yiiCKbYFDqs/Frictionless-Superfluid-Found-In-Neutron-Star-Core:
интеллитецх пише "НАСА Цхандра Кс-Раи опсерваторије открио прве директне доказе за суперфлуидном, бизарна, трења без стање материје, у средишту неутронске звезде (апстрактно) Суперфлуидс креиран у лабораторијама на Земљи доказни невероватне особине. као што је могућност да се попне горе и побегне контејнери херметички налаз има важне импликације за разумевање нуклеарне интеракције у питању на највишем познате густине.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Да ли Сифи Заиста волим Сци-Фи?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Jlj9c2YkN_U/Does-Syfy-Really-Love-Sci-Fi:
брумгрунт пише "Да ли је Сифи пао је са научне фантастике потпуно поглед на свом последњем заказивање показује да је даљи је од својих корена него икада." још увек постоји доста старијих Сци-Фи садржаја на радио-таласа, али је полако се постепено напоље, и заборавити о оригиналним програмирања После свега., ово је програмирање посаде који су упропастили Цаприца тако да је пуњење у петак увече место смрти и цепање сезону на два дела То су генији који је убио ван Старгате Атлантис и Старгате Универсе.. Ови су људи који разбило Фарсцапе, једна од инвентивног и забаван Сци-Фи показује да икада буде на телевизији Они такође завршена. Мистерија науку позориште 3000, само Највећа представа икада измислио робота у простору. " Да ли је ово сада као Гоод ас Ит Гетс? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Самсунг Ксоом и Тандерболт опремљена МацБоок добити срушена

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/25/motorola-xoom-and-thunderbolt-equipped-macbook-pro-get-torn-down/:
Ксоом је велика атракција могу етерична саће које одише унутар њега, али то је још увек гаџет од метала, силикона и пластике, тако да смо и спремни и свако може да види оно што њене унутрашњости личе на. иФикит је савесно обавља задатак цепања једног до њене саставне компоненте, налажење Атмел екран осетљив на додир контролер у стању да стигну и 15 улаза на време, Куалцомм МДМ6600 способан 14.4Мбпс ХСПА + брзине, неки Тосхиба НАНД флеш меморије, и наравно, НВИДИА драги Тегра 2 дуал цоре СПЦ. Поред водећи таблета мото, иФикит је такође стечен на коштац са најновијим МацБоок Про Аппле-ов, онај који може да учини Муња -брз пренос са још непостојеће периферија, иако је било очекивано открића мало и далеко измедју. Вирелесс картицу сада има четири антене уместо три и постоје неке измене учињене за хлађење система, али прави разлог ћете желети да видите ово да куад цоре процесора Санди Бридге вреба изнутра - то је као велику и намеће као перформанси обећава да испоручи.

Самсунг Ксоом и Тандерболт опремљена МацБоок добити срушен је првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 25 Мар 2011 12:34:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце иФикит (Ксоом) , (МацБоок Про) | Емаил тхис | Цомментс

СОНИ открива цене и величине на "Гоогле-ТВ-у?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да је неко унутар компаније, или нисте задовољни са својим платама и желе да поквари изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају нагон прошло. Зашто? Јер не само да су процуреле информације (које ми не знамо да ли је то реално) о могућим величинама у којима Гоогле ће телевизор, али и имена су се појавили који би се позвао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24 инча, НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40-инчни 40ГТ1 НСКС-46ГТ1, (ви претпоставили) од 46 инча. А ипак, и ризик да њихове цене би укупно између 1.300, 1.400 и $ 1.900.

Радознала детаљ: Ако је то тачно, најјефтинији Гоогле телевизора ће бити још скупљи (300 долара) да 32-инчни модел скупљи од Сони је људи у свом каталогу.

Прво светско Флексибилно Органска микропроцесора

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GOuTWi1dcR8/The-Worlds-First-Flexible-Organic-Microprocessor:
Анонимни читалац пише "Европски истраживачи ИМЕЦ недавно најавио развој првог на свету флексибилно органске микропроцесора на међународној Солид Стате Цирцуитс конференцији у Сан Франциску ЦА '4000-транзистор., 8-битни логичко коло има процесорску снагу само 1970-ере Силицон модел, али је кључну предност на њега може савити уређаја дизајнери кажу да чип може да доведе до јефтиније савитљиви екрани и сензори замотан око цеви., на пример, могао листова сензора са овим процесорима записа. Просечна притисак воде, и замотан око хране и лекова, они можда указују на то да ваш туњевина је Ранцид, или да сте заборавили да понесете пилуле '. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нокиа и Опен Соурце - Триал Би Фире

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5J-FTL3uJTo/Nokia-and-Open-Source-mdash-a-Trial-By-Fire:
Анонимни читалац пише "Х има оптужујући комад на опен соурце Нокиа смарт телефон пројеката, Маемо и МееГо, и зашто они нису успели" Они нису глупи ствари као што је поновно писање целог умрежавање стек, дуплирање као што су отишли.. Тако, уместо да поново користите НетворкМанагер и побољшање, и добијање на тржишту брзо - они поново написао, добио нешто што и даље не ради добро, није да помере Линукс напред, и није успео поновити да за сваку технологију Пицк и добићете идеју. "рекао је Андрев Вафаа". Н900 је одличан производ. Одмах [након] што је лансиран је саопштено да је мртав производ, ИСВ-мудар Они су најавили Кт-ре-врите/пројецт поново поставили.. Тада су обједињене Маемо у МееГо, дајући још један пројекат поново поставили. Онда када су долазили до пуштање у септембру 2010, било је још један пројекат Ресетуј да бисте се пребацили на другу Кт технологије (чак и Кт-група у борби за Нокиа). Као последица немају испоруке производа. " У исто време, "како Интел и Нокиа су радили на одвојеним телефона УИС користећи Кт, бивши власнички, други опен соурце боље радили пример расипа ваше водећу улогу и рвању се на земљу је тешко видети. Сони. заслужују Триал Би Фире - и надам се да људи који заиста упропашћен невероватно Линукс прилику да је Н900 се затвори у процесу ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.