петък, 25 февруари 2011 г.

Хардваре Тхе Продиги функције Аирплаи подршку, УСБ-3, и ГУИ који ће одушевити љубитеље фласх (и љубитељи ГУИ)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/24/xtreamer-prodigy-features-airplay-support-usb-3-and-a-gui-that/:
Изгледа да људи у Хардваре имају неколико трикова рукаве! Након вруће на петама од компаније ултра ХТПЦ долази Хардваре Тхе Продиги, Реалтек 1185 заснован на Медиа Плаиер и Стреамер да су спортски УСБ 3,0 везу, 256МБ РАМ меморије, 512 МБ НАНД флеш, ХДМИ саставни ИЦ даљински управљач, мулти-цард читач и 3,5-инчни хард диск залива. Али, права забава овде (или тако смо чули) је Адобе Фласх ГУИ, као и подршку за такве услуге као и Аппле Аирплаи, Медиафли, Гоогле Талк Ласт ФМ, Пандорина, Фацебоок и још много тога. Гласине цена је € 119, који ће морати да довољно док не нађе нешто конкретније (који би требало да буде око пет дана од сада). Набавите изблиза испод.

Хардваре Тхе Продиги функције Аирплаи подршку, УСБ-3, и ГУИ који ће одушевити љубитеље фласх (и љубитељи ГУИ) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 24 Мар 2011 20:19:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Енгадгет шпански | Соурце Хардваре | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар