петък, 25 февруари 2011 г.

Питајте Енгадгет: Бест (не ружно), који поништава буку Блуетоотх слушалице за утапање ван канцеларије буке?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/24/ask-engadget-best-non-ugly-noise-cancelling-bluetooth-headset/:
Знамо да имате питања, а ако сте довољно храбри да питам свету за одговоре, ево одвод за то. Ове недеље Поставите Енгадгет питање долази до нас из Симона, који изгледа да је не тако тајно надајући се да ће утопити своју целу канцеларију. Ако сте у потрази за послати упит на своје, кап нам линију на питајте [у] Енгадгет давт] цом [.
"Треба ми слушалицу која може да блокира позадине заузето канцеларије уредјај. Говорим што се понављају звуци као бушење, позадина брбљања, тастатура ударају, рачунар зујање вентилатора и бескрајне статички зграде ваздух из наших. Волео бих ако је то слушалице су фер према добар квалитет звука за МП3, и то би, наравно, морају да имају добар микрофон за ИП телефонију и Скипе телефон бонуса. Ако се то не изгледа као нешто из Радио колиба који ће бити, а ако микрофон је мало дискретно за улице и авион користи које би додатну предност Хвала. Најзад везе са радним станицама могу бити и УСБ и Блуетоотх, са предност. бежични! "
Блуетоотх слушалице су се развили сасвим мало, јер последњи пут смо имали ову расправу, па ми смо радознали оно што тренутно користите да раде Вее мало подношљивији? Нема потребе у складу тајне, зар не? Говори се у коментарима испод!

Питајте Енгадгет: Бест (не ружно), који поништава буку Блуетоотх слушалице за утапање ван канцеларије буку? првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 24 Мар 2011 23:59:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар