петък, 25 февруари 2011 г.

Први у свету робота маратон Почиње да се спор почетак, вероватно ће остати на тај начин

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/25/worlds-first-robot-marathon-gets-off-to-a-slow-start-will-like/:
Можда их добро 92 сати дуже од најбрже људских тркача, али је група од пет пинту величине хуманоида званично су започела први на свету пуне дужине робота маратон. Робо Мара Пуна, ставити на стране јапанске компаније роботике Встоне , почео је данас у Осаки, у Јапану, па ће видети механизована такмичари кроз 42 километара (26 миља) трке, процењује се да траје најмање четири дана. Током маратон, круг учесника ће 100-метара у затвореном простору пратити укупно 422 пута, са мало помоћи из њихових људских тренери - контакт је дозвољен само за време батерија и серво замену. Встоне је Робовие ПЦ ЛЕД пакет на почетку, али са три дана лево да иде, то је још увек било ког робота игре. Можете да проверите уживо све, ух, спори и бесни акције на покривеност линк испод, и добити потпуни преглед трци, заједно са преводом непријатно, следећи извор везу.

Први у свету робота маратон Почиње да се спор почетак, вероватно ће остати на тај начин је првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 25 Мар 2011 13:36:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ПхисОрг , ББЦ | Соурце Встоне | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар