петък, 25 февруари 2011 г.

Самсунг Ксоом укорењена у два сата стан, злокобни трансформишући се враћа ексоскелетон Јетпацк у Веризон огласа

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/25/motorola-xoom-rooted-in-two-hours-flat-sinister-transforming-ex/:
Шта је прва ствар коју ћете да урадите са вашим Сони Ерицссон Ксоом ? Ако сте Коусх , одговор је јасан - инсталирати ваш сопствени ЦлоцкворкМод опоравак слике и РОМ менаџер, и давање дозволе други суперусер. Тако је, на сам дан издања, Моторола Ксоом све већ спремно за прилагођене гради Андроид и свих радости које доносе.

У међувремену, Веризон је одлучио да нам донесе другој половини нагло је рез Ксоом ТВ рекламу, који је у ствари битно разликује у зависности од тога да ли је ваша примарна шпански језик. У сваком случају, то је прилично прљав посао, без Гвоздени човек подвизима стратосфере вештине се могу наћи, само брзо демонстрација игре са убрзања и неколико брзих свипес кроз саће. И даље ћете да га гледате ако вам кажем да је после паузе ипак, зар не?

Наставити читање Самсунг Ксоом укорењена у два сата стан, злокобни трансформишући ексоскелетон Јетпацк повратак у Веризон огласа

Самсунг Ксоом укорењена у два сата стан, злокобни трансформишући ексоскелетон Јетпацк враћа у Веризон огласа првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 25 Мар 2011 02:02:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ПхонеАрена , Баја-Живот | Соурце ВеризонВирелесс (ИоуТубе) , Коусхик Дутта | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар