петък, 25 февруари 2011 г.

Интел побија Аппле-ексклузива Тхундерболт И / О, ЛаЦие и обећања детаља прва Тхундерболт периферије

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/24/intel-refutes-apple-exclusivity-for-thunderbolt-i-o-lacie-and-p/:
Можемо мислити о веома добар разлог зашто Аппле може имати почетну предност када је у питању Муња -машине способне, али Аппле не заправо имају временски ограничен на ексклузивна технологија, барем према Интел-ПР-а. Компанија нам је рекао да, иако тренутно је циљање почетком 2012 лансирање за Тхундерболт са другим ОЕМ - док Нови МацБоок Про има Тхундерболт сада - нема ништа заустављање других произвођача од покретања машине са 10Гбпс интерконект добро мало раније, ако то жеље.

У вези вести, прво Тхундерболт периферије су управо формално објавио - Промисе РАИД Пегаз смо видели пљување од 800МБ / с видео стреама , као и ЛаЦие Литтле Биг Диск. Бивши ће доћи са четири или шест Баи-баи-варијанте, највише од 12ТБ магнетног складиштења, када стигне у К2, а други се хвалити пар Интел 510 серије ССД - која, узгред, тек треба да се формално објавио - у РАИД 0 за 500ГБ простора у целини. ПР након паузе.

Наставити читање Интел побија Аппле-ексклузива Тхундерболт И / О, ЛаЦие и обећања детаља прва Тхундерболт периферије

Интел побија Аппле-ексклузива Тхундерболт И / О, ЛаЦие и обећања детаља прва Тхундерболт периферије првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 24 Мар 2011 17:55:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк

Няма коментари:

Публикуване на коментар